andreibunea a scris:
Cat am tipat aici si v-am spus ce se intampla si nu ati spus nimic niciunul. Acum stati si va lamentati ??? Bai candidatilor , toata schema este sa descurajeze orice ""nechemat "" si sa lase cale libera odraslelor. Taxe foarte mari de inscriere , barem nesimtit (cu buna stiinta facut asa iar greselile sunt bine calculate_) crearea sentimentului de inferioritate ca si candidat (totusi oameni licentiati) , furt pe fata la contestatii etc. Ca sa intelegeti mai bine astea au fost subiecte notate in barem CLAR PENTRU ARANJAMENTE.
Singurul care a mai miscat ceva si si-a dat seama a fost Rolo. Subiectele se transmit pilelor cel mai tarziu dimineata si cel mai devreme noaptea (cat sa nu existe riscul transmiterii necontrolate) . Astfel pila citeste o pagina jumatate in 2 3 ore , si ia numai la sinteza nota 6 din START. Daca ati remarcat si spetele erau uneori axate tot pe ceea ce s-a cerut in sinteza (vezi apelul peste termen). E CLAR CA LUMINA ZILEI . Prost sa fii sa nu-ti dai seama si sa nu te zgarie flagrant reaua vointa si aranjamentele lor. Din acest motiv s-au punctat sintezele asa mult. Atentie ca nu erau sinteze de bun simt ! Erau facute in asa fel incat numai daca citeai cu o ora inainte puteai sa scrii tot. Mie mi-e sila de tot ce inseamna inppa. Si ce smecheri , vin cu unii prin sala ( de ziceai ca esti in gara) sa indentifice pe aia cu casti - examenul e corect vezi doamne. De ce nu au venit in prima zi ??? sunt multe multe intrebari. Oricum am vazut cum se fura la un examen. Se va duce vestea ca e manevra si uite asa in scurt timp vor candida numai _"chematii" cu sansa lor. Sa fie sanatosi, Si mai mult imi e sila de cate unul care se bate cu caramida in piept ca a invatat muuult si a intrat. Nu e adevarat, va spun ca in stilul asta intri ori daca esti pila ori daca ai picat ca porcul pe subiect ori daca intr-adevar esti vreun genial cu memorie de oligofren. Asta este , cine are putere poate o sa le-o dea in freza cumva . Deja se cearta intre ei ca la balamuc.
Apropo de casti, sa stiti si voi ca aia de copiaza cu ajutorul castilor au pe cineva afara care cunoaste subiectele ! De unde va dati seama si voi. Ca e destul de greu altfel. Iar aia au copiat cu castile in primele doua zile (pentru ca au stiut ca nu se va intampla nimic) iar in a treia zi ce sa vezi , puteau impusca un 6 (suficient pentru multi) si ca prin minune, totusi nu s-a gasit nicio casca. Totusi retineti , nu este nevoie de casti decat pentru o pila super proasta care nu e in stare nici macar sa citeasca cu cateva ore inainte. A se intelege ca nu e nevoie nici de cateva ore ci de macar 30 de minute . Si cand ii vezi cum iti arata sfidator un plic sigilat . Are vreo valoare asta ?
N-am zis nimic....dar asta nu inseamna ca ne-a convenit situatia.Degeaba ne revoltam pe forum ... Crezi ca cineva din INNPA ne urmareste sa vada nemultumirile?!! Trebuie sa le aducem la cunostinta neregulile IN SCRIS ,oficial printr-un memoriu eventual inregistrat la barou,unbr,inppa......Si nici chiar asa nu sper ca cineva sa se aplece asupra celor sesizate,atata timp cat nu duc lipsa de candidati....