avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
amt11 a scris:

Propun sa adresam initial un memoriu catre UNBR si INPPA in care sa ne exprimam parerea despre subiecte, barem si notele acordate. Poate totusi ne vor lua in seama in momentul in care vor recorecta lucrarile si ne vor acorda punctajul meritat. Este dreptul nostru sa ne expunem un punct de vedere!

Sunt de acord cu propunerea voastra.
Eu sunt mai fundamentalist de felul meu si sustin oportunitatea formularii unei plangeri penale pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor (art. 246 C. pen) impotriva membrilor Comisiei de examen / Comisiei de solutionare a contestatiilor ca urmare a gravelor vatamari aduse intereselor celor care au sustinut examenul prin elaboarea unui subiect de examen necuprins in Tematica, in speta la disciplina OEPA - Nedemnitatile.
" Propun sa adresam initial un memoriu catre UNBR si INPPA in care sa ne exprimam parerea despre subiecte, barem si notele acordate. Poate totusi ne vor lua in seama in momentul in care vor recorecta lucrarile si ne vor acorda punctajul meritat. Este dreptul nostru sa ne expunem un punct de vedere! |

sunt total pentru.este strigator la cer ce s a intamplat! personal am discrepante in punctaj de 3-4 puncte si nu sunt singura,nu cred ca suntem toti oligofreni incat sa gresitm atat de mult cand am calculat! este o bataie de joc adresata muncii si efortului depus,acea munca si acelui efort celor care au invatat cu adevarat si s au chinuit pt acest examen.este un abuz,sincer lucrurile nu trebuie sa ramana asa! trebuie facut ceva,orice ca sa fie corectitudine,daca ne adunam cat mai multi,cat mai multe semnaturi,avem sanse sa fim luati in calcul macar 10%,daca nu,macar stim ca noi am incercat.trebuie efectiv sa luptam pt munca cinstita de care am dat dovada,stresul,nervii prin care am trecut.
Are cineva idee dupa ce carti s-a facut acel ciudat de barem pentru ca spre exemplu la civil am invatat dupa tratatul lui Boroi si nu regasesc multe elemente importante pe care le-am invatat din cartea sa si le-am scris la examen.

Sunt curioasa din ce carte se fac aceste bareme ca sa mi le procur si eu sa invat doar din ele pentru anul viitor.E culmea nesimtirii sa vezi chestii pe care nu le-ai citit macar. Atunci de ce exista asemenea varietate de carti si fiecare e diferita. De ce nu ni se recomanda exact cartile de pe care sa invatam si noi ca sa nu mai gresim la examene. In ritmul acesta vom mai plati zeci de milioane taxe pe examene si tot nu vom intra pt ca nu stim dupa care autori sa invatam.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Madalina28, utilizator
Si eu am fost nedreptatit flagrant, am media 6,85, iar la 3 materii imi lipsesc 3 puncte cu cea mai stricta corectare posibila.

Nu ne vom opri aici insa, daca vor continua sa ne sfideze in acest mod munca si eforturile si dupa contestatii, vom introduce o actiune colectiva in instanta si vom cere verificare de scripte, confruntare si vom solicita si expertize. Sa vedem pana cand vor putea continua sa fure ca in codru, stima.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)