avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Si eu am patit acelasi lucru. 3,5 - 1,5 si 2 puncte furate. Trebuie sa facem ceva. Va asigur ca sunt mult mai multi candidati nedreptatiti dar nu toti fac ceva in sensul in care discutam acum despre acest examen. Si eu ma alatur demersului de a actiona in judecata UNBR. Ajunge cu batjocura asta. Vrem sa stim si noi cine a fost in comisia de examen si daca "intamplator" au fost incompatibilitati (rude si afini pana la gr 4 in randul candidatilor). Subiectele sinteza si baremele AU FOST FACUTE CLAR PENTRU PILE !!!!!
Ma bucur ca nu sunt singurul care sustine sa facem ceva, acum, cand inca mai putem spera la ceva. Nu trebuie sa mai lasam timpul sa treaca, ganditi-va ca un an din viata noastra conteaza. In 3 zile incepand din aceasta seara va incepe recorectarea lucrarilor. Eu zic sa ne mobilizam, sa scriem acel memoriu, sa il semnam cat mai multi si sa-l trimitem UNBR-ului. Nu va suna amenintator, scopul nostru nu este sa fortam pe cineva ci vrem doar sa ne puncteze corect.
Cu o actiune in justitie nu vom rezolva mare lucru, plus ca va dura foarte mult timp.
amt11 a scris:

Ma bucur ca nu sunt singurul care sustine sa facem ceva, acum, cand inca mai putem spera la ceva. Nu trebuie sa mai lasam timpul sa treaca, ganditi-va ca un an din viata noastra conteaza. In 3 zile incepand din aceasta seara va incepe recorectarea lucrarilor. Eu zic sa ne mobilizam, sa scriem acel memoriu, sa il semnam cat mai multi si sa-l trimitem UNBR-ului. Nu va suna amenintator, scopul nostru nu este sa fortam pe cineva ci vrem doar sa ne puncteze corect.
Cu o actiune in justitie nu vom rezolva mare lucru, plus ca va dura foarte mult timp.

Ma alatur demersului vostru.
amt11 a scris:

Sunt de acord cu voi si sprijin acest demers!
Am creat pe facebook un grup deschis, se numeste " Memoriu examen admitere barou".
Toti cei care se alatura demersului de a intocmii un memoriu prin care sa ne exprimam un punct de vedere cu privire la acest examen sunt invitati sa scrie acolo. Postati acest grup si mai departe pentru ca toti candidatii nemultumiti de notele acordate sa poata sa iti exprime un punct de vedere. Cu cat vom fi mai multi cu atat ne vom face mai auziti!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)