avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
~ Conținut șters la cerere ~
M-am alaturat si eu...e incredibil ce se intampla .Nu stiu cat va conta aceasta miscare,dar macar am incercat...Anu' asta pentru mine a fost a doua oara ,eram convinsa ca o sa iau dupa calculele mele...nu,nu am depus contestatie mi-e greu sa cred ca voi trece.Ma simt ca intr-un joc gen"Ghici ghicitoare mea" ,mai rau ca-n filmele de groaza,nu se spune CLAR dupa cine sa inveti in tematica ,invat dupa un autor ,dar la examen primesti un subiect din altul si tot asa .NU EXISTA TRANSPARENTA IN ACEST EXAMEN,punct.
solomon_bc a scris:

M-am alaturat si eu...e incredibil ce se intampla .Nu stiu cat va conta aceasta miscare,dar macar am incercat...Anu' asta pentru mine a fost a doua oara ,eram convinsa ca o sa iau dupa calculele mele...nu,nu am depus contestatie mi-e greu sa cred ca voi trece.Ma simt ca intr-un joc gen"Ghici ghicitoare mea" ,mai rau ca-n filmele de groaza,nu se spune CLAR dupa cine sa inveti in tematica ,invat dupa un autor ,dar la examen primesti un subiect din altul si tot asa .NU EXISTA TRANSPARENTA IN ACEST EXAMEN,punct.

Eu am depus contestatie....cu greu. Pentru ca linia era ocupata....Sper totusi ca imi vor da notele pe care le merit. Mentionez ca am contestat la toate probele...
Stiu ca pare o nebunie ,dar am trimis si eu o contestatie pana la urma , pe ultima suta de metri...nu stiu daca va fi primita,pe e-mail pt ca da linia era f f f busy.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
solomon_bc, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)