Cateva aspecte interesante:
"Potrivit datelor afisate pe site-ul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, rezultatele examenului pentru primirea in profesia de avocat din luna septembrie au fost contestate de 864 de candidati, adica de aproximativ 40% din cei 2120 candidati. Procentul de promovabilitate, la nivel national, inainte de solutionarea contestatiilor, a fost de 29,5%, iar dupa contestatii a crescut la 34,1%, potrivit acelorasi date."
"O parte dintre candidatii nemultumiti au venit, luni, in audienta la presedintele Uniunii Barourilor din Romania, Gheorghe Florea, cerand reevaluarea lucrarilor, acuzand organizarea defectuoasa a examenului si faptul ca multi dintre candidati au copiat."
Toata treaba aceasta se intampla prin 2009, revolte si nemultumiri cu vechime asa sa zic, efect egal cu zero. Nu vreau sa va dezamagesc dar cred ca ai doare in cot, la anul vor fi iarasi 3000 de candidati la examen, taxa presupun ca va creste iarasi, si unii dintre noi isi vor lua iar teapa.
Achiesez la parerea cuiva dinainte de examen, promovabilitatea e de 5-600 de candidati pe an, si nu-i vorba ca devenim mai destepti de l an la an ci doar mai bine mulati pe cerintele lor, nu cred ca cei care aveti 30-35 de ani va schimbati acum la caracter de la un examen.
Personal am depus contestatie, cu greu recunosc, pentru o singura proba la care m-au furat cu 3 puncte, mi se pare halucinant, eram suparat pe baremul ipocrit dar cand am vazut rezultatul inmarmurisem.
La anul veti invata dupa 3 coduri noi, sa vedeti masacru atunci, eu unul nu mai dau.
Felicitari celor care au luat, celor care se unesc pentru o cauza nobila si fiti optimisti in continuare, asta nu pot sa va ia.
MrMoon a scris:
Vei mai incerca anul viitor?
Exact cum spunea si @amt11,daca se va schimba modalitatea de exameniare,da.Donatii nu mai fac!