avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Si eu sunt optimist din acest punct de vedere dar acest lucru nu poate schimba faptul ca acest examen are foarte multe "nereguli" care nu trebuie trecute cu vederea.
tocmai! faptul ca exista aceste mari discrepante ( si 2 puncte diferenta) intre corecturi o dovedeste!
A invatat cineva dupa Constantin Mitrache?
Daca da, e cumva cuprinsa in cursul dumnealui clasificarea concursului material in concurs cronologic si concurs topografic?
Stiu ca e tardiv insa as vreau sa stiu.
RoloTomassi a scris:

A invatat cineva dupa Constantin Mitrache?
Daca da, e cumva cuprinsa in cursul dumnealui clasificarea concursului material in concurs cronologic si concurs topografic?
Stiu ca e tardiv insa as vreau sa stiu.

Da, este cuprinsa clasificarea.

Este cuprinsa si in Sintezele Nomina Lex. Din pacate, eu am studiat dupa Udroiu - Sinteze si Grile Ed. 3, e regretabil ce se intampla... Sper ca la anul sa includa Bibliografia alaturi de Tematica sau daca nu vor sa o includa atunci ar fi infinit mai corecta si obiectiva examinarea sub forma de grile intrucat te arzi la barem daca nu intuiesti autorul ales de UNBR.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
vic_tor88, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)