avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Eu sunt pe cont propriu, nu fac parte din nicio divizie.
Rolo Tomassi....,,Eu sunt pe cont propriu, nu fac parte din nicio divizie,,.....simpatic raspuns asta cu divizia...=D>
Crisanca a scris:

RoloTomassi a scris:

:whistle:
Se mai aude ceva?

Depinde, tu de ce divizie faci parte?:)
Eu cred ca se vor afisa maine , pacat ca nu e Marius pe aici sa ne sufle raspunsul corect.

Am aparut si eu insa din pacate cu tolba cu vesti goala...sper ca sambata-duminica sa aflam.

vic_tor88 a scris:

Eu sunt mai fundamentalist de felul meu si sustin oportunitatea formularii unei plangeri penale pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor (art. 246 C. pen) impotriva membrilor Comisiei de examen / Comisiei de solutionare a contestatiilor ca urmare a gravelor vatamari aduse intereselor celor care au sustinut examenul prin elaboarea unui subiect de examen necuprins in Tematica, in speta la disciplina OEPA - Nedemnitatile.

DAAA!!!!!
Cica la penal s-a furat cel mai mult. Unde putea sa fie altfel ? :thumbup: Saptamana viitoare copii, pe la final cred ca se afiseaza. Mai devreme ar fi cam ciudat:tooth:

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)