Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Felicitari celor care au intrat.
Diferenta la penal a fost poate doar partial, eu am avut nevoie de 25 de sutimi , media o aveam si nu mi-au dat desi lucrarea o aveam de minim 6.50.
Nu mai dau in viata mea la barou, timpul si nervii care i-am pierdut nu-i mai recuperez, macar nu mai insist la loterie.
Imi pare rau pentru cei care nu au intrat. Pana la urma mi-au dat cu peste 2 puncte mai mult la OEPA si cu un punct 40 la procedura penala. Oricum imi era suficient un punct la OEPA ca sa fi fost admis. Sunt sigur ca au mai ramas nedreptatiti dar eu sunt fericit si consider ca mie mi s-a facut dreptate. Intr-adevar notele in urma contestatiilor pentru mine se apropie foarte mult de ceea ce mi-am corectat de pe barem.
felicitari celor care ati reusit! Eu mai incerc odata la anul. Deja m-am apucat de invatat de o saptamana pentru ca stiam ca nu se vor face minuni in urma contestatiilor. Daca vor mai fi aceleasi nereguli si anul viitor, respectiv sa ne dea ce nu prevede tematica ori sa corecteze iar avocati fara sa fie profesori universitari voi solicita in cadrul instantei anularea examenului cu incalcarea regulamentului
Ce te face sa crezi ca se va schimba ceva? Daca te uiti pe subiectele forumului din anii trecuti, o sa observi ca au persistat in aceleasi nereguli.
E adevarat ca daca esti extrem de bine pregatit, nu au decat sa-ti dea examenul. Eu anul acesta am fost doar foarte bine pregatita, si daca aveam noroc de oameni care sa si corecteze cu baremul in fata, alta-mi era situatia acum.