avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
adabrasoveanca a scris:

ma socheaza este rasturnarea de situatie. Cum e posibil ca cei care au avut nota 5 initial sa ajunga la 7 si ceva? Am facut analiza pe text, adica am comparat notele initiale ale celor care au intrat in urma contestatiilor cu notele obtinute dupa contestatii ! este posibil ca de la 4,40 sa se ajunga la 9,25 ( pozitia 252 din lista de rezultate dupa contestatii)!!!!!!!!!!!!!!, de la 4,85 la 8,15 ( pozitia 260 din lista) de la 3,60 sa se ajunga la 6( pozitia 404 din lista rezultate dupa contestatii), de la 4,23 la 7,30( pozitia 417 din lista contestatii), de la 5,70 la 7,50 ( pozitia 420 ), de la 3,53 la 6,75 ( pozitia 421), de la 4,08 la 6,75 ( pozitia 387), de la 3,60 la 6, 50 ( pozitia 404), de la 5,17 la 8,30 ( pozitia 266) , etc. La multi dintre cei intrati dupa contestatii se intalnesc situatii de genul aratat. Nu inteleg cum e posibil ca doi profesori ( care au corectat initial ) sa greseasca si cu aproape 5 puncte !!! ESTE ABSURD!! vreau si eu sa-mi corecteze lucrarea profesorii care au dat atatea puncte dupa recorectare , caci eu nu am primit nici macar 0,01!!! CE SE INTAMPLA LA ACEST EXAMEN! Eu voi posta undeva lista comparativa!

Cum se procedeaza cu cererea pentru vizualizarea lucrarii? ce se poate obtine in urma unui asemenea demers? o recorectare? In ce termen se poate depune!

SUbscriu... dupa contestatie au marit nota mea finala cu 0.05!
Nu am comentat... dar am citit discutia voastra.... eu am picat cu 6.99.... mi se pare inuman ...:D evident, nu mai am ambitia sa incerc inca o data, lipseste motivatia sa invat, pentru ca nu cred ca stiu mai putin decat cei care au luat cu 7 si ceva... norocosi zic eu....si oricat de mult m-as chinui poate ca si data viitoare tot 6.99 o sa iau :D Nimeni nu-ti asigura nimic! Nici macar corectitudinea.....
oare solutia cu vizualizarea lucrarii este viabila? si eu sunt in aceeasi situatie ! am de la inceput nevoie de cateva zecimi si, in timp ce altii au primit la toate materiile 2,3,4,5 puncte eu nu am reusit. Mai mult, altii cu note mult mai mici m-au depasit. daca luam 3 la o materie nu aveam tupeul sa fac contestatie.... Dumnezeule!!! Chiar am invatat absolut toata materia ( inclusiv codurile pe dinafara) , chiar am stiut subiectele bine . CAT SUBIECTIVISM! SAU CE O FI ASTA!
Cunoștințele nu reprezintă singura condiție necesară pentru promovarea examenului. Acest aspect a reiesit cat se poate de clar. Îmi pare rău că nu se promovează persoanele pregătite decât intr-o măsură aleatorie, care sa permită jocurile de culise. Probabil nu se va schimba nimic in bine din acest punct de vedere.
Cei care vor da anul viitor examenul sper sa fie mai uniti in momentul in care se vor comite aceleași nedreptăți.
nici nu stii sa mai crezi despre corectare! Asa diferente ? imposibil! eu NU cred ca cei care au luat in urma contestatiilor au facut "interventii". Spun doar ca, oricum ai lua-o 1+1 fac 2 . La unii, ori a dat mai putin, ori a dat mai mult . Diferentele mari dintre cele doua corecturi nu pune pe nimeni pe ganduri? cand s-a gresit? avem garantia ca acum este corecta situatia?
Sa inteleg ca la mine corectura initala a fost impecabila, iar la recortectare nu am primit nici 0,01, iar la multi altii ( bravo lor!) care au intrat dupa contestatii se gresise initial cu 2,3,4 si aproape 5 puncte?
A nu se intelege ca le gasesc vreo vina celor care au intrat dupa recorectare! Cred ca si ei confirma discrepantele INADMISIBILE dintre corecturi.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)