Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
ma socheaza este rasturnarea de situatie. Cum e posibil ca cei care au avut nota 5 initial sa ajunga la 7 si ceva? Am facut analiza pe text, adica am comparat notele initiale ale celor care au intrat in urma contestatiilor cu notele obtinute dupa contestatii ! este posibil ca de la 4,40 sa se ajunga la 9,25 ( pozitia 252 din lista de rezultate dupa contestatii)!!!!!!!!!!!!!!, de la 4,85 la 8,15 ( pozitia 260 din lista) de la 3,60 sa se ajunga la 6( pozitia 404 din lista rezultate dupa contestatii), de la 4,23 la 7,30( pozitia 417 din lista contestatii), de la 5,70 la 7,50 ( pozitia 420 ), de la 3,53 la 6,75 ( pozitia 421), de la 4,08 la 6,75 ( pozitia 387), de la 3,60 la 6, 50 ( pozitia 404), de la 5,17 la 8,30 ( pozitia 266) , etc. La multi dintre cei intrati dupa contestatii se intalnesc situatii de genul aratat. Nu inteleg cum e posibil ca doi profesori ( care au corectat initial ) sa greseasca si cu aproape 5 puncte !!! ESTE ABSURD!! vreau si eu sa-mi corecteze lucrarea profesorii care au dat atatea puncte dupa recorectare , caci eu nu am primit nici macar 0,01!!! CE SE INTAMPLA LA ACEST EXAMEN! Eu voi posta undeva lista comparativa!
Cum se procedeaza cu cererea pentru vizualizarea lucrarii? ce se poate obtine in urma unui asemenea demers? o recorectare? In ce termen se poate depune!
intr-adevar e strigator la cer ceea ce se intampla. Este clar ca cei care au fost punctati cu 4-5 puncte in urma reexaminarilor au contribuit substantial la acest lucru. Se stie faptul ca in Romanica noastra draga totul se rezolva daca ai bani sau macar vreo ruda pe acolo. Sunt care si-au asigurat viitorul de la inceputul examenului si sunt si cei care vazand ca au picat din disperare au apelat la metoda spaga pentru a fi siguri ca trec dupa contestatii.
La acest examen nu merge cu jumatati de masura, respectiv ori inveti de zece ca sa iei un 7-8 ori nu te mai obosi degeaba pt ca nu intri. Cam acesta e principiul. Eu sunt dezamagita total.
Statistica: la prima afisare a rezultatelor au fost admisi 460 de candidati, dupa contestatii au fost admisi in total 767... deci un plus de 300 de admisi... adica 2/3 din 460... Profesionalismul corectorilor este la nivelul unei scoli ajutatoare... imi pare rau sa o spun, dar statistica ar trebui sa dea de gandit unor corectori si la anul sa nu mai participe!! Rusine UNBR!!