Madalina28 a scris:
Sunt de aceeaşi părere cu vic_tor88 . După cum am mai afirmat lucrările noastre nu au fost corectate 100% de profesori universitari. Trebuie să înţeleagă toată lumea că la corectat au participat simpli avocaţi. S-a încălcat extrem de mult regulamentul UNBR care a fost făcut doar de paravan. Vă zic din surse foarte sigure că lucrez printre avocaţi şi am aflat că printre cei care ne-au corectat nu erau cadre didactice.
Am ajuns să fim prostiţi pe faţă şi umiliţi în ultimul hal. Degeaba ne plângem pentru că nu avem ce face. Suntem prea mici şi prea slabi pentru a face faţă acestor hiene. Acuzăm în stânga şi în dreapta, ne simţim nedreptăţiţi, am învăţat ca proştii degeaba şi concluzia finală este că nimeni nu are curajul să le-o spună în faţă sau să se lupte cu ei. După cum am învăţat şi noi pentru acest examen, cine susţine ceva trebuie să dovedească, iar probele lipsesc pentru că ei ştiu să le ascundă bine.
Soluţia pentru cei care am picat anul acesta şi sfatul meu sincer este să învăţăm pe de rost totul, atât cât ne ţine memoria pe fiecare pentru că dacă faci o lucrare impecabilă este imposibil să nu iei şi cred cu tărie că poţi merge la orice instanţă din ţară să îţi cauţi dreptatea în cazul în care te nedreptăţeşte iar vreunul.
Cei care cu adevărat ne dăm interesul şi vom tratata în continuare acest examen cu seriozitate vă zic eu că vom reuşi. Nu trebuie să disperăm încă.
In instanță am de gând sa merg anul acesta. Nu cred că o sa isi recunoasca greșeala, iar sa am din start media peste 7 ca apoi sa nu imi acorde 25 de sutimi la o materie la care am facut minim de 7 e aberant. La anul poate am același noroc, oricum in principiu nu mai am de gând sa încerc.
Dacă mai vrea cineva să procedeze astfel sa îmi dea un msj pe privat, nu avem nimic de pierdut, din contra.