avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
ok.iti urez succes.te rog sa ma tii la curent, am pe profil adresa de mail.nu vreau sa te descurajez dar... sansele tale sunt la fel de mari precum ale mele sa ajung pe luna
Numantere

Bai vader ia mai scuteste-ne. Examenul asta este o facatura ordinara si nu am chef sa vad din astia ca tine cum incearca sa justifice un furt. In legatura cu subiectul activ al infractiunii de care vorbea cineva mai sus, eu vad ca tu esti paralel cu chestiunea asta. Mai mult vad ca ai vrea sa stii care va fi obiectul unei cereri de chemare in judecata. Serios ?? Il vrei acum ? Te-a pus briciu sa afli ? A fost o facatura de examen si oamenii incep sa reactioneze. Pentru ca atunci cand sunt admisi dupa contestatii inca 300 de insi CLAR E O PROBLEMA. Si uite asa inca un motiv de suspiciune si un temei de a actiona in judecata pe cei care au organizat acest examen.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
andreibunea, utilizator
evident ca toate lumea poate sa isi spuna punctul de vedere, insa, am vrut sa punctez niste lucruri asupra carora exista indoiala.restul sunt stiri "radio shantz" si trebuie tratate ca atare.

"...vreau sa obtin o hotărâre din care sa rezulte cat se poate de clar neglijenta cadrelor care au corectat lucrarea si implicit organizarea defectuoasa a examenului de catre inppa impreuna cu returnarea taxei de examen." -> care e neglijenta?ai scris cuvant cu cuvant ce era pe barem?cat timp nu ai scris cuvant cu cuvant ce era pe barem nu poti "proba" acea neglijenta:) eu nu descurajez pe nimeni, tocmai incerc sa va fac realisti si sa va spun ca se poate dar trebuie multa multa munca.

-> andrei, hai sa nu intram pe discutii legate de drept penal ca nu aici e locul lor.pune mana pe carticica, citeste, invata, cresti mare si dupa ne mutam pe sectiunea de drept penal:)
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
Numantere Deloc, Avocat
Tu de fapt ce vrei pe forumul asta ? Esti tu dragut si vrei sa ne faci mai realisti ? Ce baiat de treaba. Hai lasa-ne.

numantere a scris:

evident ca toate lumea poate sa isi spuna punctul de vedere, insa, am vrut sa punctez niste lucruri asupra carora exista indoiala.restul sunt stiri "radio shantz" si trebuie tratate ca atare.

"...vreau sa obtin o hotărâre din care sa rezulte cat se poate de clar neglijenta cadrelor care au corectat lucrarea si implicit organizarea defectuoasa a examenului de catre inppa impreuna cu returnarea taxei de examen." -> care e neglijenta?ai scris cuvant cu cuvant ce era pe barem?cat timp nu ai scris cuvant cu cuvant ce era pe barem nu poti "proba" acea neglijenta:) eu nu descurajez pe nimeni, tocmai incerc sa va fac realisti si sa va spun ca se poate dar trebuie multa multa munca.

Deci vader eu vad ca tu oferi consultanta in drept penal. HAI CA ESTI TARE ! de aia te agiti pe aici si vrei sa afli niste lucruri. Mai invata vadere ca nu le ai deloc pe astea.
Am dat examenul asta, am vazut cu ochii nostri furtul si facatura si vine unul de respira greu sa ne explice ca nu a fost asa. Mai mult omul e pe penal ca sa zic asa dar nu e capabil sa vada cum unbr poate fi actionat in judecata. Praf de tot.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)