avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
adabrasoveanca a scris:

andreibunea? Crezi ca e o solutie cererea de vizualizare? n-am auzit de asa ceva pana azi. tu esti printre adminsi, nu?

Este singura sansa. RECOMAND TUTUROR celor care se simt nedreptatiti sa ceara fotocopiile lucrarilor. Doar asa se va putea face ceva. Altfel ei vor spune mereu ca au dreptate. Daca nu vi se elibereaza fotocopiile atunci intrebati-l pe Vader penalistul ce infractiune se comite.
de la secretariat mi-au spus ca in regulament nu este prevazuta o asemenea posibilitate ( de a formula cerere de vizualizare a lucrarii)
adabrasoveanca a scris:

de la secretariat mi-au spus ca in regulament nu este prevazuta o asemenea posibilitate ( de a formula cerere de vizualizare a lucrarii)

Normal, ca nu sunt prosti. Atunci o sa le ceara instanta de judecata. Mi se pare fair.
Dar faceti mai intai cerere ca sa aveti dovada ca ati cerut. Apoi o prezentati instantei. Si va asigur pe toti ca cel putin 5 sutimi daca veti avea in minus este suficient cat sa castigati procesul.

Luati numar de inregistrare la cerere. Neaparat.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
andreibunea, utilizator
Daca ati fost nedreptatiti la examenul asta aveti curaj si faceti ceva. Este pacat sa va fie frica. Nu aveti de ce sa va fie frica. Pe de alta parte sunt foarte multi oameni cu potential care ar vrea sa vada materializate astfel de demersuri. Este dreptatea voastra, luptati-va pentru ea si nu va lasati calcati in picioare de cine ? de niste neica nimeni pana la urma.

Daca nu faceti nimic acum ei vor persista in a face aceleasi lucruri. Iar timpul trece si cei care pierd vor fi tot oamenii cinstiti. Nu va luati dupa indivizi gen penalistul de la cluj darthvader, ganditi-va si cereti-va dreptatea pentru ca AVETI DREPTATE !
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
andreibunea, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)