avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Ma bucur ca-mi dai dreptate!!!! mai grav e ca nu-ti dai seama!
Deci esti de acord ca s-a gresit foarte mult la corectare. in plus ma si complimentezi "esti asa desteapta". In plus, tu stii despre mine ca am fost SUPRAEVALUATA la prima corectare si din acest motiv nu am mai primit nimic la recorectare. tu te auzi ce spui? crezi ca este normal sa se greseasca atata de mult la corectarea unui examen atat de serios? indiferent ca s-a gresit la prima sau la a doua corectare.
Daca nu ai urmarit ce am spus nu-ti permit sa "ma comentezi" in necunostinta de cauza. Nu sunt eu cea care a zis ca s-au dat note cu dedicatie sau in urma unor interventii! dimpotriva! am spus ca NU cred aceste lucruri ( vezi mesaje anterioare). si nu cred ca s-a copiat! cred doar ca e mult subiectivism si hazard la corectarea lucrarilor. si faptul ca am fost SUPRAEVALUATA la corectarea initiala este gresit! de ce sa fie asa? nu trebuie sa fie corectitudine? nu trebuie sa avem garantia ca am intrat/am picat in urma unei corectari corecte?
recorectarea s-a facut dupa barem "cuvant cu cuvant"? Este subiectivism...
Va rog pe cei care ati mai gasit mariri de peste 2 puncte la notare, dupa contestatii, sa-mi trimiteti un mesaj privat cu numele lor. Momentan fac si eu o analiza asupra notelor obtinute care se va materializa intr-o scrisoare deschisa trimisa presei scrise, online, redactiilor de stiri.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
criss12, utilizator
adabrasoveanca a scris:

recorectarea s-a facut dupa barem "cuvant cu cuvant"? Este subiectivism...

Nu te mai contra cu el ca nu ai cu cine. E de la cluj, penalist, poate chiar reprezinta pe cineva care a fost in comisia aia de a corectat la penal. Nu m-ar mira deloc.
criss12 a scris:

Va rog pe cei care ati mai gasit mariri de note peste 2 puncte, sa-mi trimiteti un mesaj privat cu numele lor. Momentan fac si eu o analiza asupra notelor obtinute care se va materializa intr-o scrisoare deschisa trimisa presei scrise, online, redactiilor de stiri.

Uita-te cu atentie si la ultimii 2 ani il legatura cu examenul asta. Vei gasi multe asemanari.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)