avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Si eu zic ca ar trebui sa solicitam sa se mai desfasoare o noua etapa de examene in februarie . Eu sunt dispusa sa particip la un nou examen oricand.
Madalina28 a scris:

Si eu zic ca ar trebui sa solicitam sa se mai desfasoare o noua etapa de examene in februarie . Eu sunt dispusa sa particip la un nou examen oricand.

Dupa examenul din 2009 s-au strans multi nemultumiti si s-a obtinut lucrul asta...
Subscriu si eu la sustinerea ideii unui examen in februarie.

Cred ca majoritatea celor care am picat au principala problema ca trebuie sa astepte un an de zile aiurea.
Nu vad nici un motiv pentru care examenul de primire s-ar desfasura doar odata pe an.
O informatie pe care am aflat-o intamplator: unele lucrari au fost corectate de avocati cu 2 ani vechime, nici macar de avocati cu 10 ani vechime in profesie, cu atat mai putin de catre cadre didactice.

Pentru o cerere de organizare a unui nou examen trebuie sa strangem minim 1000 de semnaturi, altfel nu vad vreo sansa sa se mai organizeze o noua sesiune.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
logIn, utilizator
1000 de sustinatori se pot strange, dar de unde ideea acestui numar?
Cred ca si mai important este sa ne facem cunoscut/auzit mesajul.

Am postat si un mesaj pe grupul de pe facebook in acest sens.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)