avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
anaolar a scris:

andreeas1 a scris:
PS: n-am stat sa citesc cele 1001 de randuri scrise de voi. Cine a invatat a scris, cine nu, nu.

Andreeas1, tu ce ai facut? Nu te-am mai vazut pe aici, ai luat?

Bineinteles ca a luat!! Altfel nu indraznea sa sa spuna ca toti cei picati n-au invatat....

nu cred ca ar trebui sa ne pese de ceea ce spun altii despre cei care am picat. Fiecare stie ce si cat a invatat si cu ce a ramas in cap. Un lucru este cert : cu atata coruptie in toate planurile, cu atata egoism si ura ce exista intre fiintele umane nu vom inainta niciodata. E normal ca unul care a luat examenul fie in mod cinstit, fie in alt mod mai putin onest ce nu poate fi dovedit, va sustine ca toti cei care au picat sunt niste amarati care nu au invatat.

In viata nu trebuie sa luam in seama barfele altora pentru ca asta ne creaza un stres in plus si ne consumam energia degeaba.
s-au afisat rezultatele dupa contestatii!
@ Numantere Sincer, nu stiu ce sa mai cred. Am facut contestatie la 3 discipline, unde am considerat eu ca meritam un punctaj mai bun. Raspunsul lor: am primit un punctaj mai mare la una din ele la care nu m-as fi asteptat; iar la penal unde am avut lucrarea aproape perfecta am ramas cu 6,75.
Un lucru e cert, eu nu-i mai sponsorizez si la anul!
La prima vedere constat ca la penal s-a furat ca in codru... Exista si diferente de 2 (doua!) puncte fata de notarea initiala, este revoltator cum isi bat astia joc de noi cu corectarea adica la prima corectare sa ai 4 si dupa a doua 6...

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)