avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Stii din sursa sigura ca doar la sfarsitul saptamanii se afiseaza? Si ceva din modul de corectare?
Frumos e sa arunci o grenada din asta si apoi sa dispari in ceata?:)
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2013
Crisanca, utilizator
andreibunea a scris:

Cica la penal s-a furat cel mai mult. Unde putea sa fie altfel ? :thumbup: Saptamana viitoare copii, pe la final cred ca se afiseaza. Mai devreme ar fi cam ciudat:tooth:

Ce nota ai avut?
Cat iti lipseste pana la 7.00?
Spunea cineva pe fb ca pana vineri ....au zis de la secretariat... :((
9iustitia a scris:

Spunea cineva pe fb ca pana vineri ....au zis de la secretariat... :((

Just perfect.:)
Multumim pentru vesti..
andreeas1 a scris:
PS: n-am stat sa citesc cele 1001 de randuri scrise de voi. Cine a invatat a scris, cine nu, nu.

Andreeas1, tu ce ai facut? Nu te-am mai vazut pe aici, ai luat?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)