avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Ba da...Baremul nu cred ca-l poti asimila actului adm.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Admin, administrator
Am fosti colegi de facultate care au incercat sa abordeze o tactica asemanatoare celor care vor sa "dea in tribunal" unbr-ul...evident ca nu au avut nicio sansa pentru ca nu poti sa soliciti nimanui(a se citi niciunei institutii din autoritatea judecatoreasca) sa impuna unei persoane juridice sa primeasca sau nu pe cineva.restul sunt discutii sterile care in afara de faptul ca genereaza putine valuri nu reusesc nimic concret.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Admin, administrator

Nu se mai poate face nimic.
Acum un an un candidat a reusit sa isi vada lucrarea dupa ce a vorbit cu Briciu, care fiind de fata la prezentarea lucrarii i-a dat dreptate candidatului, insa nu a putut face nimic.
Nu am cunoscut personal candidatul respectiv ca sa pot garanta pentru afirmatiile facute, insa nu s-a schimbat nicio nota dupa solutionarea contestatiilor indiferent daca avem dreptate sau nu - cel putin nu din 2009 incoace.


Acum doi ani a fost aceasta situatie, nu anul trecut, iar raspunsul domnului profesor a fost ca decizia comisiei de contestatii este definitiva si ca nu se mai poate face nimic in acest sens.

Anul trecut nu a fost aprobata nicio cerere de vizualizare a lucrarii.

Aveti dreptate domnule avocat nimeni nu ii poate obliga pe cei de la UNBR sa primeasca pe cineva intr-o profesie, insa aici nu e vorba de a-i obliga sa ii primeasca in profesia de avocat ci doar de a se verifica de o comisie impartiala numita de instanta de judecata daca notele acordate sunt corecte si doar atat.

Cred ca este dreptului oricui care se simte nedreptatit de a solicita acest lucru.

Nu trebuie sa facem atata galagie pentru un lucru normal. Din punctul meu de vedere acest capitol este incheiat pentru ca orice am face nu mai putem da timpul inapoi ci doar sa aducem la lumina niste ilegalitati care s-au comis in decursul acestei perioade de timp.

Consider ca ar trebui sa atragem atentia presei cu privire la aceste incidente, sa ii scuturam putin pe cei de la UNBR iar pentru urmatorul examen sa ii avertizam ca noi suntem cu ochii pe ei.


numantere a scris:

Am fosti colegi de facultate care au incercat sa abordeze o tactica asemanatoare celor care vor sa \"dea in tribunal\" unbr-ul...evident ca nu au avut nicio sansa pentru ca nu poti sa soliciti nimanui(a se citi niciunei institutii din autoritatea judecatoreasca) sa impuna unei persoane juridice sa primeasca sau nu pe cineva.restul sunt discutii sterile care in afara de faptul ca genereaza putine valuri nu reusesc nimic concret.


DA
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
vic_tor88, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)