avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Pentru cei cu media finala 6.99:

[ link extern ]



Nu mai stati sa va tanguiti pe forum in legatura cu acest examen. Actionati in judecata UNBR si cereti-va drepturile ! Daca va plangeti pe forum nu rezolvati nimic. Acesti oameni nu se vor opri din marsavia asta decat daca va fi un val de actiuni in instanta. Nu va ganditi ca se va schimba ceva la anul sau peste 10 ani. Nu se va schimba nimic, trebuie ca instanta sa se pronunte asupra corectitudinii baremelor, asupra evaluarii pe care corectorii au realizat-o. Aici nu mai au scapare iar daca nu aveti curaj sa ii dati in judecata, atunci nu va mai vaitati. Daca va e frica de asa zise repercursiuni asupra viitoare voastre candidaturi atunci nu mai e nimic de spus. Plecati din start cu capul plecat si intotdeauna veti pierde. Nu au ce sa va faca, voi aveti toate sansele de reusita in instanta si asa veti fi buni acum.
Pe grupul "memoriu examen barou" e o idee : daca vrei sa ataci in contencios adm. MAINE e ultima zi pentru a depune plangerea prealabila .....cei interesati intrati pe FB!!!
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Admin, administrator
Nici mie nu mi se pare in regula...am preluat-o de pe grup.
Nu...pt contencios trebuie parcursa procedura prealabila..30 zile.Cel cu ideea zice sa atacam baremul(maine sunt 30 de zile de la afisare)...sa cerem lamurir despre cum au intrepretat ei baremul.....in fine...nu cred ca are vreun sens... :)
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Admin, administrator
Nu se pune problema asa. Actiune pe civil, nu dam detalii ca sa nu se pregateasca adversarii, dar pot sa spun ca va fi greu de ei sa. Vor trebui sa justifice multe lucruri in instanta si pe langa asta cred ca vor fi niste articole de presa interesante.
in contencios va fi frectie la picior de lemn. Plus ca nu cred ca este vorba de acte administrative care sa emane de la vreo autoritate. Nu crezi ?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)