Nu la tine m-am referit si nu m-am referit la notele acordate dupa contestatii. De ce toata lumea intelege gresit? Am zis doar ce am citit, respectiv ca cineva dar nu mai stiu cine a precizat faptul ca dupa ce si-a corectat singur conform baremului ar fi meritat 5 si i s-a pus nota 7 in prima faza. Doar atat am spus si nu am fabulat nimic mai mult.
Incercati sa cititi mai bine ceea ce scrie un om si nu aberati sau rastalmaciti cuvintele. Acest lucru nu inseamna o acuza daca asa te-ai simtit, cu toate ca nu faceam nici o referire la tine, ci doar am vrut sa subliniez superficialitatea corectorilor.
Nu am nici o treaba cu nimeni si nu trebuie sa se stimta nimeni jignit. Ceea ce am spus sunt doar niste constatari. Fiecare stie ce a scris in lucrare si daca cineva a meritat dupa contestatii cu 2 puncte in plus bravo lui inseamna ca a meritat. Am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca s-a gresit la corectat incat unora le-au dat cate 4-5 puncte in plus, iar celor care mai aveau nevoie de cateva sutimi nu le-a marit cu nimic. Sunt diferente vizibile iar din cauza erorilor facute de corectori nu trebuie sa ne certam noi si sa ne acuzam degeaba.
Pe mine nu ma doare capul ca altuia i-au pus 4 sau 10 pentru ca nu ma afecteaza pe mine cu nimic, fiecare la urma urmei e pe cont propriu, insa ma deranjeaza asa cum am mai spus de nenumarate ori... incorectitudinea.
NoiNoi a scris:
Daca la mine te referi prin „chiar cineva se lauda pe forum ca la oepa conform calculului sau trebuia sa ia 5 si nu 7” te inseli amarnic. N-am spus asa ceva :). Am spus ca am luat peste 6.50 de la 4 si ceva desi imi era suficient doar 5 si ceva ca sa iau examenul. Masurati-va bine cuvintele si pastrati simtul realitatii va rog. Sunt de acord ca examenul nu a fost nici pe departe obiectiv chiar daca l-am trecut, insa nu fabulati ca aveti ce sa invocati din domeniul realului nefiind necesar sa apelati la fantastic.