avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizie de sanctionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizie de sanctionare

am primit o decizie de sanctionare de 30% pe 3 luni pe care era specificat capot sa o contest la tribunal .am contestat o la contencios administrativ si am pierdut procesul pe motiv ca conf art 49 din oug 59/2000 trebuia sa ma adresez la un nivel ierahic superior si nicidecum tribunalului .am facut recurs si as dori sa stiu daca am sanse sa cistig?mentionez ca pe decizie scria ca sa ma adresez tribunalului.lucrez in domeniul silvic.
poate am scris gresit .corectez 6994*/99/2011
Solutie: Admite excepţia neîndeplinirii procedurii prealabile . Respinge contestaţia formulată de reclamantul Popa Cristian Iulian , cu domiciliul în comuna Deleni , jud. Iaşi , împotriva Deciziei nr. 37/28.03.2011 a Direcţiei Silvice Iaşi , ca inadmisibilă . Cu recurs în 15 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică , azi , 23.05.202.

Asa cum v-am spus, aveti slabe sanse in recurs sa obtineti o decizie favorabila dvs m avand in vedere ca nu s-a indeplinit procedura prealabila.
inteleg ca nu s a respectat procedura prealabila dar nu inteleg care ar fi vina mea daca eu am respectat ceea ce scria in decizie .o sa spuneti ca sint greu de cap dar chiar asta nu inteleg .daca pierd macar sa stiu de ce .
Nu am spus si nicinu cred asta ... veti pierde posibil pe invocarea principiului Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii in apararea sa.
sunt intr-o situatie asemanatoare,numai ca nu am primit actul adm de sanctionare inca. Pentru a indeplini plangerea prealabila contest actul la organul emitent sa inteleg. Care este termenul conf. art. 7 din 554? Apoi trebuie sa contest tot in 30 de zile de la primire act la Tribunal (asa scrie pe actul de sanctionare al colegilor )Ma lamureste cineva cu termenele. Colegii au primit rasp in a 29 zi la plangerea prealabila si au pierdut termenul de 30 zile scris in actul de sanctionare pentru a introducere plangere la tribunal.
Ultima modificare: Luni, 6 August 2012
viorina67, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura prealabila la hotararea comisiei de disciplina de concediere paraga paraga buna seara. speta este urmatoarea: comisia de disciplina a directiei silvice ia o hotarare nr.x/2011, prin care dispune desfacerea disciplinara a contractului ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal al termenului de contestare a sancþiunii disciplinare dispuse în cazul unui funcþionar public Laurys Laurys Buna ziua, Ma puteti ajuta cu urmatoarea informatie: care este termenul in care poate fi contestata decizia de sanctionare disciplinara aplicata prin ordin ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa contest o decizie a agentiei judetene de plati? GabiM26 GabiM26 Tatal meu a obtinut o decizie favorabila in instanta bazata pe articolul 11 Decret-Lege nr. 118/1990 care spune: \\\\\\"persoanele care fac dovada, prin ... (vezi toată discuția)