am primit o decizie de sanctionare de 30% pe 3 luni pe care era specificat capot sa o contest la tribunal .am contestat o la contencios administrativ si am pierdut procesul pe motiv ca conf art 49 din oug 59/2000 trebuia sa ma adresez la un nivel ierahic superior si nicidecum tribunalului .am facut recurs si as dori sa stiu daca am sanse sa cistig?mentionez ca pe decizie scria ca sa ma adresez tribunalului.lucrez in domeniul silvic.
Solutie: Admite excepţia neîndeplinirii procedurii prealabile . Respinge contestaţia formulată de reclamantul Popa Cristian Iulian , cu domiciliul în comuna Deleni , jud. Iaşi , împotriva Deciziei nr. 37/28.03.2011 a Direcţiei Silvice Iaşi , ca inadmisibilă . Cu recurs în 15 zile de la comunicare . Pronunţată în şedinţă publică , azi , 23.05.202.
Asa cum v-am spus, aveti slabe sanse in recurs sa obtineti o decizie favorabila dvs m avand in vedere ca nu s-a indeplinit procedura prealabila.
inteleg ca nu s a respectat procedura prealabila dar nu inteleg care ar fi vina mea daca eu am respectat ceea ce scria in decizie .o sa spuneti ca sint greu de cap dar chiar asta nu inteleg .daca pierd macar sa stiu de ce .
sunt intr-o situatie asemanatoare,numai ca nu am primit actul adm de sanctionare inca. Pentru a indeplini plangerea prealabila contest actul la organul emitent sa inteleg. Care este termenul conf. art. 7 din 554? Apoi trebuie sa contest tot in 30 de zile de la primire act la Tribunal (asa scrie pe actul de sanctionare al colegilor )Ma lamureste cineva cu termenele. Colegii au primit rasp in a 29 zi la plangerea prealabila si au pierdut termenul de 30 zile scris in actul de sanctionare pentru a introducere plangere la tribunal.