am primit o decizie de sanctionare de 30% pe 3 luni pe care era specificat capot sa o contest la tribunal .am contestat o la contencios administrativ si am pierdut procesul pe motiv ca conf art 49 din oug 59/2000 trebuia sa ma adresez la un nivel ierahic superior si nicidecum tribunalului .am facut recurs si as dori sa stiu daca am sanse sa cistig?mentionez ca pe decizie scria ca sa ma adresez tribunalului.lucrez in domeniul silvic.
atunci organul care a emis decizia de ce nu a pierdut pentru ca si de partea asta se poate aplica principiul mai sus amintit,,Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii in apararea sa. "
Stiti,in tara asta justitia nu face dreptate.ea aplica legea.Sa va spun de ce eu am doi copii gemeni ,l-am dat in judecata pe tatal copiilor pt. paternitate,dupa un an de zile de procese,dupa ce am cheltuit si cu teste de paternitate,am pierdut procesul pentru ca n-am deschis actiune in termen de un an de la nasterea copiilor.Dar asta s-a stiut de la bun inceput,de ce m-au mai pus sa mai si cheltui bani cu testele ?????Intelegeti ?