avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... astept raspuns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

astept raspuns

Buna ziua,
Am intrerupt somajul acum 10 luni si m-am angajat cu contract cu durata determinata care este incheiat pt 10 luni...dar daca mi-ar prelungi cu 3 luni de zile cu un contract cu conventie.......mai pot dupa aceea sa intru in somaj
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 4 Septembrie 2012
Va multumesc !
Buna seara , as vrea sa va intreb , daca am un an de somaj, cita vechime am ? tot un an ?
am auzit ca s-ar putea sa fie calculat mai putina vechime ...m-ar interesa aceasta situatie .
Va multumesc anticipat !
Perioada de somaj nu constituie vechime in munca in cazul dvs, ci stagiu de cotizare asimilat pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul indemnizatie de somaj cu salariu tanucu tanucu buna am si eu o intrebare: daca sunt somera pot sa fiu incadrata part time ptr 2 luni si sa iau si somaj in continuare?:O (vezi toată discuția)
Drept somaj conventie civila blueblue blueblue Buna seara, Daca am lucrat cu conventie civila dependenta ( adica mi s-au retinut contributii aproape ca la cim, inclusiv somaj) se considera stagiu la ... (vezi toată discuția)
Intrerupere somaj perioada determinata CELENAROM CELENAROM daca sunt in somaj si ma angajez cu contract de munca pe perioada determinata sa zicem 3 luni la o firma iar ulterior ma angajez la o alta firma tot pe ... (vezi toată discuția)