avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburarea linistii publice

Exista vreo lege care sa interzica tulburarea linistii publice intre orele 21-9 si 13 - 17? Mentionez ca am un bebelus care nu poate dormi dupa-amiaza din cauza galagiei.
Ar trebui sa va aliati cu unul dintre vecini ca sa aveti martori ca altfel va fi greu de demonstrat in instanta.
Aia cu bataia e o idee buna si perfect aplicabila pentru o tara necivilizata, bananiera mereu in curs de dezvoltare. Eu am vrut sa o aplic mai ales ca daca nu depasesti nu stiu cate zile de spitalizare nu patesti nimic dar m-a oprit familionul :))
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
gamezcdr, utilizator
gamezcdr a scris:

Ar trebui sa va aliati cu unul dintre vecini ca sa aveti martori ca altfel va fi greu de demonstrat in instanta.
Aia cu bataia e o idee buna si perfect aplicabila pentru o tara necivilizata, bananiera mereu in curs de dezvoltare. Eu am vrut sa o aplic mai ales ca daca nu depasesti nu stiu cate zile de spitalizare nu patesti nimic dar m-a oprit familionul :))

Credeti-ma ca am incercat. Am zis mai sus ce am patit din cauza acelor vecini nederanjati. Ca sa fiu sincer, e usor sa faci rau, nici nu vreau sa spun acum cate mi-au trecut prin minte, nu bataie...e prea putin. Dar nu-mi va plati nimeni un comision sau un bonus pentru ca pe actualul teren pe care este situat blocul, s-ar putea ridica un MALL !
Ce bine era odata, cand Militia te intreba de sanatate !
Costica33 a scris:

Ma minunez de solutiile "legale" oferite pe aici de unii juristi...
Domnule, e clar ca sectia de politie 21 nu intentioneaza sa respecte legea.
Va pierdeti timpul cu ei. Insa.... faceti totul in scris, mai puneti o plingere la ei, cereti nr. de inregistrare si in acelasi timp faceti o scrisoare catre MAI, trimiteti cu confirmare de primire.
Luati-va un avocat si actionati in judecata atat politia pentru diverse de nerespectare a legilor si pe cei turbulenti. Nu lasati lucrurile doar la nivelul sectiei 21 ca nu veti face nimic.
Dupa aia... eu as mai scrie si la presa, pe forumuri... pe site-ul MAI despre sectia 21 politie. Ce ziceti?
Exact cum spunea un domn mai sus - toate se intampla pentru ca nu se respecta absolut nici o lege, totul e o gluma in Romania.

De ceea ce face sectia 21, m-am convins. Pe forumuri am scris, invariabil raspunsul e cam acelasi: legea talionului! La MAI, politia capitalei, am scris. Tot ce am intreprins eu e cu dovezi scrise, cu nr de inregistrare. Am invitat TVR1, Pro tv, antena 1, libertatea, adevarul....nu s-a ajuns inca la stadiul de stire, adica trebuie mai intai sa fie ranit/omorat cineva, ca sa poata deveni stire, altfel nu se implica nimeni. Adica, pe romaneste, poti muri cu zile in tara asta de traienei si ionei si "escu" fara ca nimeni sa intervina. De bine de rau, noi, adica familia mea si cu mine, traim inca, asa ca e inutil sa devenim un caz de dat pe post sau de publicat. Sustin si eu ideea ca unii sufera mai tare, si merita mai multa atentie, asa ca la ce bun atata tevatura ?
Am consultat avocatul, si am intr-adevar nevoie de dovezi indubitabile, obtinute dealtfel cu sprijinul unei firme de detectivi particulari, dar vai, se considera a fi influentati de cel care-i plateste, asa ca probele vor fi respinse din start.
Ce ar mai fi de spus? Ar mai fi de spus ca din balegar nu scoti obiecte de pret, din animale nu scoti oameni, ca nu te nasti cu bun simt, il capeti pe parcurs, doar daca traiesti printre oameni.
Speranta moare ultima, si asa cum spuneam mai sus, sper sa existe si o lege a compensatiei, si vreau sa cred ca nu ma va rasplati pe mine, ci ii va pedepsi pe ei.
Oameni buni, nu uitati sa ramaneti oameni!
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
brabijo, utilizator
Ah, inteleg ca ati utilizat toate mijloacele.
Inregistrati video si audio.
Ce v-au comunicat politia capitalei si MAI?
Costica33 a scris:

Ah, inteleg ca ati utilizat toate mijloacele.
Inregistrati video si audio.
Ce v-au comunicat politia capitalei si MAI?

Inca asteptam, cu ochii impaienjeniti de nesomn, raspunsuri. Asteptam sa ne internam la nebuni, iar politia asteapta probabil scandal cu sange, sau sa decedam. A ramas deci instanta de judecata si bata de baseball. Acum pe care o vom aplica prima, depinde de "indulgenta" celor de deasupra.

Alte discuții în legătură

Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)
Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)