avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Viol asupra unui barbat
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Viol asupra unui barbat

Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului?
Ce parere aveti?

Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a tentativei de viol asupra persoanei de sex masculin a fost internata la psihiatrie.

La acest link aveti cateva detalii:

[ link extern ]

Sa fie oare o violatoare in serie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:57, 31 August 2012
:D

Chestiunea cu eliberarea constituie o consecinta a prezumtiei de nevinovatie...am putea spune...dar cei de la psihiatrie...e posibil sa ii gaseasca ceva...

Daca privim fetele celor doi ( victima si suspecta savarsirii infractiunii) chestiunea invocata de Legally ne poate duce la concluzia ca prezumtia de nevinovatie ar trebui sa fie si mai puternica insa...din cate am inteles ea avea cutitul in mana cand a venit politia la usa...
Amandoi au trasaturi regulate ceea ce nu rezolva cu nimic ecuatia presupunerilor...

De aceea, faptul ca a fost internata la psihiatrie, internare dispusa de organul de ancheta penala ne poate duce totusi la concluzia ca ceva suspiciuni de tentativa de viol ar cam putea exista...
Dar...cu siguranta ca va opera prezumtia de nevinovatie pentru persoana de sex feminin presupusa faptuitoare...

Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
De mult nu mai auzisem de o speta in care femeia violeaza barbatul, doar citisem prin carti de specialitate si ramaneam uimita, putin amuzata uneori.
Sunt de acord ca ecuatia are multe lipsuri, iar mass-media este cel mai mare mijloc de dezinformare, deci nu ne putem increde in poveste.
Totusi un anumti site a publicat si o poza cu femeia in cauza, iar daca aceea ar fi poza adevarata , nu cred ca trebuia sa violeze taximetristi, sunt sigura ca se gaseau si binevoitori printre ei.
Si eu i-am vazut fotografia dar daca a avut un cutit in mana probabil ca el s-a speriat.
Poate ca initial ar fi fost de acord cu violul dar daca a avut cutitul la gat s-a ramzgandit.
Adica ar fi fost initial de acord dar s-a razgandit ulterior.

E un caz complicat deoarece va trebui stabilit pe baza de.probe cand s-a razgandit sau daca a fost initial de acord si apoi s-a razgandit...dar si asa.cam tot viol ar fi.conform doctrinei.
Practica judiciara nu e ista decat in cazul persoanelor de sex feminin aflate in astfel de situatii.

E posibil ca politia sa o fi favorizat dar cred ca se impunea o expertiza ca am inteles ca l-a lovit cu cutitul...
o singura data am mai citit un asemenea caz,in care un sofer a luat la ocazie 3 sau 4 fete si la un moment dat acesta a fost violat de toate acele fete/femei. Cazul acesta s-a intamplat in strainatate,iar barbatul a depus plangere la politie la fel ca acest barbat din povestea noastra. Parerea mea este ca ceva nu e in neregula in aceasta stire,deoarece multor barbati le-ar fi placut sa fie violati si nu ar divulga,ci chiar si-ar mai dori o asemenea scena. Pe partea cealalta si mass-media nu spune realitatea,astfel suntem amagiti de astfel de stiri mincinoase.
Parerea mea este ca ceva nu e in neregula in aceasta stire,deoarece multor barbati le-ar fi placut sa fie violati si nu ar divulga,ci chiar si-ar mai dori o asemenea scena


Este aiurea sa spui asa ceva!La fel de bine putem spune ca si unele femei adora sa fie violate!
Victima unui viol este fortata sa intretina actul sexual,deci nu putem presupune ca i-a facut placere sau cu atat mai putin ca si-a dorit violul,indiferent cat de bine arata agresorul!
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
remus11, utilizator

Alte discuții în legătură

Liberté, égalité, fraternité ? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici De ce oare o femeie, să o numim Dulcineea, care afirmă că în, să zicem, 10 ani a făcut sex cu 50 de bărbaţi este, în cel mai bun caz, dispreţuită ... (vezi toată discuția)
Violul - generalitati Cezar9 Cezar9 As dori sa deschis si eu un topic pe acest FORUM. Mai ales ca exista tendinta si in Romania de-a fi acuzat pe nedrept de un viol doar cu scopul de-a fi ... (vezi toată discuția)
A tuns o femeie fara voia acesteia leus leus Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o ... (vezi toată discuția)