avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Viol asupra unui barbat
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Viol asupra unui barbat

Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului?
Ce parere aveti?

Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a tentativei de viol asupra persoanei de sex masculin a fost internata la psihiatrie.

La acest link aveti cateva detalii:

[ link extern ]

Sa fie oare o violatoare in serie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:57, 31 August 2012
@remus11

Nu este aiurea ce spun,ptr ca de fapt stie toata lumea ca :
- o femeie rar se poate pune cu un barbat la atac-viol
- e mai greu ca o femeie sa-l puna intins pe un barbat ptr.al viola,pe cand un barbat poate sa violeze o femeie.

De aici am tras concluzia ca aceasta stire este in neregula,e de rasul lumii. Nu vreau sa zic ca femeile si-ar mai dori sa fie violate,insa cu privire la barbati greu de spus ca majoritatea barbatilor n-ar fi vrut sa i se faca favoruri din partea unei femei de a comite adulter. Numai in Biblie mai gasim un caz cand Iosif nu a vrut sa se culce cu nevasta stapanului sau,iar daca Iosif nu a vrut ptr ca vroia sa fie credincios stapanului sau egiptean si lui Dumnezeu,femeia s-a razbunat pe el de a ajuns la inchisoare saracul Iosif. ( A se citi Biblia la Geneza 39:7-20)
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Se pare că întâmplarea relatată în presă este reală . Am citit declaraţile victimei şi am motive să cred că spune adevărul. El nu a atacat femeia , şi nu s-a apărat prin acte de violenţă, tocmai pentru că se temea că nu va fi crezut că s-a apărat de agresiunea şi tentativa de viol a unei femei. Spunea că nu l-ar fi crezut nimeni , în special pentru că este de etnie romă. În plus, atunci cînd au sosit poliţiştii la uşa femeii, aceasta a răspuns fiind complet goală şi ţinând în mână un cuţit.
Victima a descris întocmai întâmplarea. Deci, s-a întâmplat pe bune. Undeva în România :)

[ link extern ]

Intrebarea mea este:
Ce cauta taximetristul la acea femeie in casa in dormitor? Mai precis: Cum a ajuns sau cum l-a atras aceasta femeie pe acest taximetrist convingandu-l sa intre la ea in casa? :stunned:
La solicitarea femeii, şoferul de taxi a urcat în locuinţa fmeii pentru a-i duce bagajele. ªi astfel a ajuns ,,pe mâinile ei,,.
Justitiarul711 a scris:

Apoi, sa fim seriosi ca pana si medicul a declarat mai subtil ca in astfel de cazuri cocoselul nu prea are cum sa lucreze, psihic omul fiind speriat nu avea ce sa-i faca cuconetei.


Pai si daca l-a constrans sa-i faca sex oral?

Eu unul tind sa cred povestea deoarece un barbat n-ar face asemenea afirmatii decat daca i s-ar intampla in mod real.Imi vine greu sa cred ca ar fi inventat asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
ContSters258804, utilizator

Alte discuții în legătură

Liberté, égalité, fraternité ? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici De ce oare o femeie, să o numim Dulcineea, care afirmă că în, să zicem, 10 ani a făcut sex cu 50 de bărbaţi este, în cel mai bun caz, dispreţuită ... (vezi toată discuția)
Violul - generalitati Cezar9 Cezar9 As dori sa deschis si eu un topic pe acest FORUM. Mai ales ca exista tendinta si in Romania de-a fi acuzat pe nedrept de un viol doar cu scopul de-a fi ... (vezi toată discuția)
A tuns o femeie fara voia acesteia leus leus Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o ... (vezi toată discuția)