avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atributiile administratorului/ asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atributiile administratorului/ asociatie de proprietari

Am o intrebare vis à vis de atributiile administratorului unei asociatii de proprietari. Exista obligativitatea legala de a avea fisa individuala ( act de proprietate, releveu, plati si datorii) ale fiecarui apartament? Aceasta fisa poate fi accesata de membrii asociatiei? Are fiecare proprietar dreptul sa acceseze aceste fise? Sa verifice care sunt partile comune si sa verifice procentul cer sa plateste la reparatiile comune, sa verifice cum se stabileste acest procent si la fel sa verifice suprafetele si releveele partilor comune de proprietate?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:42, 28 Septembrie 2012
Interventie moderator
Va rog sa reveniti la subiect. Asistenta juridica si asigurarile nu fac parte din atributiile administratorului.
Altfel ma voi vedea silita sa inchid topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unui episod in care am fost inundat de vecinul ... Fedaykin Fedaykin Buna ziua, In urma unui episod in care am fost inundat de vecinul de deasupra, acesta refuza sa-si asume raspunderea si sa plateasca reparatiile desi am ... (vezi toată discuția)
cataleia cataleia Am si eu o problema, de 2 ani terasa blocului ma inunda. Am sesizat aceasta problema asociatiei de propietatri (presedintelui de bloc ) dar nu se ia nici o ... (vezi toată discuția)