Asa cum spunea si @elga mai sus sunt si acte la care nu poti avea acces.
Si ele sunt tot acte sau documente cum vreti sa le numiti. Si nu veti avea dreptul niciodata, nici macar in instanta, sa aveti copie sau chiar si lecturare a CVC-ului vecinului.
Sa stiti ca asociatiile mai respecta o gramada de alte legi, nu doar L230/2007 cu HG 1588.
Si aceste alte legi fac referire la contabilitate, la relatiile cu institutiile statului, la date cu caracter personal, la reglemantari bancare, comerciale etc.
Iata raspunsul unei din institutiile statului pe aceeasi tema:
[ link extern ]
!!! Interventie moderator !!!
1. Am pretentia cand sunt citat sa se respecte semnele de citare de inceput si sfarsit. Altfel din mesajul Dvs. reies lucruri care eu nu le-am scris.
2. Daca nu aveti degand sa postati citate exacte de lege mai bine va lipsiti, si urmatorul mesaj precum cel anterior il voi sterge ca fals sau inexact.
Iata citatul exact din lege:
Art. 10. -Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
Si iata ce ati scris Dvs. ca fiind citat din lege:
"art. 10 din Legea 230/2007, se specifica ca "proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au dreptul la cerere, la orice document al acesteia"
Pai parca nu prea e acelasi lucru, nu?