In data de 25.09.2012 mi-am inaintat demisia fara preaviz si aceasta a fost acceptata.Sunt obligati sa-mi faca lichidarea sau trebuie sa inaintez eu o cerere in acest scop? Daca da, puteti sa ma ajutati cu un exemplu de cerere de lichidare?
astazi am primit raspuns de la ITM ca ,in urma controlului pe care l-au efectuat la firma , urmeaza sa-mi primesc drepturile salariale pe luna septembrie pana pe data de 30.01.2013.Firma poate refuza sa plateasca ?
deci,daca nu-mi primesc banii, a caror suma este cu mult sub cei 5000 de lei pe carei-ar putea plati ca amenda, eu ce pot face?II dau in judecata si anunt din nou ITm-ul ca nu mi-am primit banii?Pentru ca eu consider ca ITM-ul ar trebui sa reprezinte o institutie respectata in aceasta tara si, daca ei iti impun o solutionare a unei probleme iar tu nu respecti asta, sa raspunzi pentru sfidarea lor, nu?
Nota de lichidare
gespa
Mi-am incetat activitatea la o societate comerciala la expirarea contractului individual de munca, am primit decizia de incetare si am devenit somer. La ... (vezi toată discuția)