avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota lichidare

In data de 25.09.2012 mi-am inaintat demisia fara preaviz si aceasta a fost acceptata.Sunt obligati sa-mi faca lichidarea sau trebuie sa inaintez eu o cerere in acest scop? Daca da, puteti sa ma ajutati cu un exemplu de cerere de lichidare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 30 Ianuarie 2013
cineva mi-a spus ca nu-mi vor plati nici drepturile salariale si nu vor plati nici amenda.Este posibil?
Nu este posibil asa ceva .. instanta ii va obliga la plata, iar ITM-ul va putea aplica sanctiunea prevazuta la art.23 alin.1 lit.b din Legea nr.108/1999.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim si neplata salarii utilizator32 utilizator32 Buna ziua, Am fost angajata la o firma, de curand a incetat CIM cu acordul partilor dar nu mi-am primit salariul pe ultimele luni. La incetarea CIM-ului am ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare gespa gespa Mi-am incetat activitatea la o societate comerciala la expirarea contractului individual de munca, am primit decizia de incetare si am devenit somer. La ... (vezi toată discuția)
demisie fara preaviz, care nu a fost acceptata kat1975 kat1975 Daca o persoana si-a dat demisia fara preaviz, pe motiv ca angajatorul nu si-a respectat indatoririle din contractul de munca (neefectuare concediu), mai poate ... (vezi toată discuția)