Buna ziua am primit o pedeapsa de 11 luni cu suspendare sub supraveghere!Am facut recurs ! Nu am acceptat proba cu alcooltestul si mi s-au recoltat 2 probe de sange prima a fost 2 respectiv 1.7 dar am descoperit o multime de nereguli la dosar cum ar fii: pe buletinul care insoteste probele (pe care am refuzat sal semnez) in locul unde trebuia sa semnez a aparut o mazgalitura si pafara medicului peste "semnatura mea"
-asistenta a fost audiata a recunoscut ca prima proba a recoltato din branula pe care a puso asistenta in vena !
-A recunoscut ca a facut singura recoltarea fara sa fie insotita de medicul de garda
-A declarat ca politistul nu ma supravegheat in permanenta ca a iesit sa dea telefoane
-Si probele de sange au ajuns la IML in 5 zile
Cu aceste probe ce sanse as avea sa obtin o achitare?
Va multumesc mult!
Doar daca modalitatea in care s-a facut recoltarea ar vicia rezultatul in mod decisiv si ireversibil ati avea sanse in Romania.
Viciul nu inseamna nevinovatie si instantele apreciaza mai mult fondul in astfel de cazuri.
Incercati sa aveti expert parte daca vreti sa aveti sanse.
ca idee, stiu eu o speta. Omul prins baut la volan, trimis in judecata, nu recunoaste fapta si invoca nulitatea constatarii tehnico-stintifice care stabilea alcoolemia. Parchetul cere condamnare cu suspendare. Instanta de fond il achita, instanta de apel mentine, Curtea de Apel in recurs ii da un an cu executare motivand faptul ca nici in ultima clipa nu si-a recunoscut vina (altfel spus, ca i-a luat pe toti de prosti)
Bine, in cazul Dvs. probabil Parchetul nu a facut recurs asa ca nu puteti primi o pedeapsa mai grea decat ati primit la fond.
pt.dl.bosspt
-ambele probe au fost sigilate in fata dvs?
-ati efectuat toate probele consemnate in buletinul de examinare clinica(echilibru,intoarcere din mers,ridicare obiecte mici,etc,etc)????
-ce rezultate au fost consemnate dupa aceste probe?
Da am efectua taoate probele in buletinul de examinare s-a trecut ca eman o halena alcolica !probele nu sau sigilat in fata mea (cand sigilau probele mau trimis sa ma spal si taicameu a fost martor dar la tribunal nu la acceptat judecatorul pe motiv ca imi e ruda de gradul 1!)