Buna,
Am si eu o problema care desi nu m-a costat enorm ma deranjeaza ca si principiu.
Din cauza ca s-au pierdut apometrele am fost trecut conform hotararilor asociatiei cu o cantitate mare de apa, am platit aceasta cantitate cu gandul ca se va regulariza.
Dupa o luna in care am fost trecut cu zero la apa am inceput sa fiu taxat din nou cu consumul pe care il am desi nu am consumat inca ce platisem in regim de pausal. Am depus o sesizare la presedintele asociatiei si la administrator si mi s-a raspuns ca nu se prevede sa se faca regularizare.
Ca un rezumat, asociatia m-a penalizat cu metri cubi de apa inexistenti. se poate verifica si regulariza daca o sa calculam consum vs plati facute.
Am facut deja o plangere la primarie si inca nu am primit raspuns(au ei un departament care se ocupa de asociatii)
Daca aveti o sugestie, un sfat, toate ar fi binevenite.
Multumesc anticipat,
LVD
PS: Daca nu am ales bine sectiunea rog un moderator sa mute subiectul. multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012 lvd, utilizator
Da,uite de asta e bun schimbul de experienta. Ati procedat corect adresandu-va serviciului Anifrauda si au am facut acelasi lucru, dar mie mi-au cerut expertiza contabila extrajudiciara, evident tot cu concursul Primariei, in schimb n-au solicitat ei Primariei, ci m-au pus pe mine s-o fac. Tot la asta veti ajunge si dvs., daca nu vreti sa ajungeti in instanta.
Plati o expertiza contabila extrajudiciara, am inteles ca nu sunt costuri mari, depinde de obiective..dvs. aveti unul mc apa impusi abuziv la plata probabil 5 mil. si cu rezultatul expertizei mergeti la Politie. De acolo se ocupa comisarii antifrauda, care nu-i iarta fiti sigura de asta...si odata intrati in actele asociatiei au grija ei sa extinda cercetarea. =D>
Ati putea scurta calea instantei, ca oricum si in intanta ar fi trebuit sa administrati probatoriul cu o expertiza contabila si onorarile expertilor sunt mai mari.
Trebuie sa finalizam odata cu SRL-ul unora in forma Asociatia de proprietari...=D>
Merci mult de suport,
O sa ma interesez despre aceasta expertiza.
O sa fac update-uri cu fiecare aspect care se schimba.. poate daca o rezolv vor lua si altii exemplul meu.
Thanks again! :)
In situatia in care va hotarati asupra executari expertizei financiar contabile ,puteti contacta personal membru CECCAR,astfel in raport de numarul de obiective si de perioada de verificat se poate negocia c/v expertiza
Apometre
Gi0
buna ma poate ajuta si pe mine cineva....eu vreau sa dau apometrele INAINTE adica sa platesc apa consumata deoarece am apometrele in urma si pe hartie mai mult ... (vezi toată discuția)