avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata

in cazul in care un angajat se afla in cfp pe o anumita perioada, aceasta perioada trebuie operata in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 14 Noiembrie 2012
si acum ce as putea sa mai fac...pot sa fac decizia, pe care sa o pastrez la dosarul angajatului, dar sa nu o operez in revisal?
Nu emiteti decizie de suspendare .. pe cererea lor scrieti de acord , fara suspendarea c.i.m.
Daca faceti acum decizia si o transmiteti in Revisal, sunteti pasibila de amenda in cazul unui eventual control de la ITM...
Parerea mea este sa o lasati asa...
De ce tot se insista pe acea decizie ... unde este prevazuta obligativitatea emiterii acesteia, daca nu se suspenda c.i.m.?
@freeelis

Cine a spus ca este obligatorie emiterea deciziei?

Alte discuții în legătură

C.o. fara plata -revisal silvia99 silvia99 d.p.d.v al angajatorului- cum se inregistreaza in revisal concediul fara plata? in cazul unei angajate care pleaca in strainatate 2-3 luni multumesc! (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ortanda ortanda Buna ziua, Legea da dreptul la 30 zile calendaristice pentru concediul fara plata, deci sunt incluse si zilele de sambata si duminica. Angajatul poate semna ... (vezi toată discuția)