Nu cumva a inceput sa curga cel putin din anul 2002 cind s-a facut vinzarea notarial ??Practic intre 1997 cind s-a facut chitanta ca promisiune de vinzare , si 2002 cind s-a vindut notarial , proprietarul treimii era promitentul vinzator (in cazul in care in chitanta scrie ''avans'' sau alta clauza care nu o fi fost indeplinita). In 2002 s-a incheiat actul notarial . Presupun ca atuci a luat in posesie treimea ideala a vizatorului . Iar ''stapinirea'' ''chitantistului'' a fost intrerupta de catre prorietar (spun proprietar deoarece exista cineva cu act notarial nu cu o promisiune de plata )Ce parere aveti ?
Ne edificam pe data de 23 cind merg sa vad dosarl si ce scrie in chitanta daca ea exista .
Oricum ar fi , ca exista sau nu exista acea chitanta , eu nu o recunosc in ruptul capului . Chitantistul vede el ce face cu hirtia aia . Pai ce sa mai spun ?
Cel care a cumparat de la tatal meu cu act notarial , a platit in fata notarului . Eu care cumpar de la acesta , am facut antecontract la notar si am platit avans in fata notarului . Se ce sa vezi !! Apare ''o chitanta '' dupa 15 ani . fix !! EEEEEEE NA !
~ final discuție ~