Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri personale nici proprietati dar voi avea in urmatorul an. In ce ramuri ma va impiedica neplatirea lor si ce se va intampla de-acum mai departe? Multumesc foarte frumos
Buna ziua,referitor la amenzi neplatite ,are voie un angajat al serv taxe si impozite al primariei sa depuna in contul platii amenzii anual suma de un leu,fara acordul si instiintarea titularului cu scopul de a intrerupe prescriptia?
Sunt metode legale prin care se intrerupe prescriptia, care intra chiar in atributiile functionarului public cum ar fi cele prevazute la art.133 alin (c) din Codul de procedura fiscala "Termenul de prescripţie prevăzut la art. 131 se întrerupe:[…] c) pe data îndeplinirii, în cursul executării silite, a unui act de executare silită”.
As fi surprinsa ca un functionar public sa recurga la asemenea tertipuri.
Nu fiti surprinsa va repet e raspunsul primariei scris prin emali ca sa platit anual din oficiu acel leu.Urmeaza sa ne raspunda in scris si in baza carei legislatii sa facut ,scopul platii anuale de un leu ,din ce fonnduri,numele celui ce facea plata.Asteptam si alte pareri opinii si chiar sfaturi unde putem depune plingere pentru a stopa astfel de practici.
Buna seara la toata lumea.am si eu o nelamurire si as vrea un raspuns daca se poate.mai inainte de toate nu vreau sa fiu catalogat drept un rau platnic.am de cativa ani niste amenzi de circulatie pentru diferite infractiuni( centura,atestat de taxi.
,etc.) momentan sunt la munca in grecia.ma anuntat tata ca mi-au venit citatii de la tribunal cum ca sunt dat in judecata.cum nu am putut merge nefiindumi permis de la munca m-au judecat.pentru o amenda de 240 lei am primit 60 de ore in folosul comunitatii.as vrea sa stiu pentru ca eu numai in octombrie pot ajunge in tara,ce ar trebui sa fac,daca nu ma prezint la munca ce m-i se poate intampla si daca se mai poate face ceva pentru a le plati?va multumesc mult.