Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri personale nici proprietati dar voi avea in urmatorul an. In ce ramuri ma va impiedica neplatirea lor si ce se va intampla de-acum mai departe? Multumesc foarte frumos
Daca tatal v-a anuntat din timp ca ati primit citatie sa va prezentati, ar fi trebuit sa il trimiteti pe tata sa plateasca si sa prezentati la instanta dovada de plata.
Nu cred ca ar fi tarziu nici acum sa platiti si daca va fi cazul, sa faceti contestatie la executare.
.
Daca si numai daca nu aveti bunuri urmaribile asa cum s-a explicat in aces topic autoritatea publica locala va intocmi dosar de insolvabilitate cu respectarea unei proceduri pe care o puteti consuta aici :www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc pt raspuns...nu mam lamurit in legatura cu domiciliul....daca maine de ex ma mut in alt judet,imi fac buletin de capitala cum ramane cu amenzile?
Se va trimite adresa la Evidenta informatizata a persoanei se va constata ca v-ati schimbat domiciliul si se va trimite dosarul de executare la organul fiscal pe raza caruia v-ati mutat spre executare silita( este unul din pasii din procedura pe care v-am indicat-o)