avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzile de circulatie neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzile de circulatie neplatite

Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri personale nici proprietati dar voi avea in urmatorul an. In ce ramuri ma va impiedica neplatirea lor si ce se va intampla de-acum mai departe? Multumesc foarte frumos
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 20:00, 23 Noiembrie 2014
Sunt mii de astfel de cazuri in tara. De curand a fost cazul unei prostituate care avea 300.000 lei in amenzi neplatite (erau sute de amenzi intr-un dosar). Daca nu au de unde lua nu iau, dar daca veti avea ceva vor lua, asta e clar. Dumneavoastra decideti.
Ultima modificare: Duminică, 23 Noiembrie 2014
GermanAlex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenzi contraventionale aplicate conform legii nr. 61/1991 vivi678 vivi678 BUNA ZIUA! Incepand ca anul 2004 am acumulat mai multe amenzi la legea 61/91.Am auzit ca acestea se mai si prescriu dar nu stiu dupa cat timp si in ce ... (vezi toată discuția)
Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Neplata amenzii contraventionale ontiu ontiu Am o amenda de 500 de RON in urma unei fapte prevazute in articolul 2 pct 1 din legea 61/1991R si sanctionata de art 3 alineatul 1, pct b din legea 61/1991R. ... (vezi toată discuția)