avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... disperare raport penitenciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

disperare raport penitenciar

nu stiu cum sa incep nepotul mai are 11 luni pina la comisia de eliberari conditionate sint disperata nu stiu cum sa l ajut ptr ca a facut o gresala si a fost prins cu ceva care nu are voie in penitenciar si azi a fost la comisia disciplinara pentru gresala asta i au schimbat regimul si iau luat drepturile pe 2 luni obiectul nu era functional fiind luat de la groapa de gunoi unde muncea va rog sa mi da ti un sfat daca se aplica pedeapsa e nenoricit pentru ca ajunge pe regim inchis
:((
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:12, 21 Ianuarie 2013
Daca citeati ce am scris observati ca acelasi lucru l-am spus si eu.
Insa, au foarte multi detinti telefoane mobile.
Si un incarcator nefunctional este oarecum discutabil...
Daca incarcatorul este nefunctional nu ar trebui sa existe probleme daca mai toti detinutii au telefoane mobile...

Cert este ca instanta de judecata poate fi impatiala iar judecatorii delegati aplica legea la un mod sec pentru ca asa trebuie sa o faca.
Din cate am inteles sunt de treaba dar sunt precum procurorii...atunci cand omul recunoaste fapta...

Cat timp esti in detentie si ti s-au expus "regulile jocului", trebuie sa le respecti cu sfintenie, altfel esti pierdut si te plimbi ca pe bulevard, de la un regim la altul. Personal, nu mi se pare sa se fi reeducat condamnatul, atata timp cat incalca regulile de baza ale penitenciarelor. In mare parte, un detinut va avea aceleasi metehne in viata civila, mai ales ca in libertate, nu-i aduce nimeni la botul calului, mancarea incalzita sau rufele spalate si calcate, asa ca ... pentru majoritatea detinutilor , regimul de detentie este unul normal si nu unul ostil, cum multa lume intelege. Ce-i drept, statul roman, face eforturi financiare prea mari, tinand condamnatii in penitenciare si ar trebui modificata legea, astfel ca pentru cazuri mai "usoare", cel condamnat sa-si execute pedeapsa la domiciliu, unde, rudele se vor ocupa de consumul hranei, spalat, calcat ...etc, cu precizarea, "fara vizitatori". Cand vom avea o democratie adevarata, este posibil sa se intample si acest lucru, dar pana atunci, cine greseste, sa plateasca atat cat trebuie.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
nu stiu cit cheltuie statul roman cu un puscarias dar daca justitia ar fi cum trebuie nu ar fi atiti oameni inchisi pe baza unor dovezi neclare si despre nepotul meu va pot spune ca de reeducat nu trebiue reeducat in puscarie pentru o fapta care nu a fost a lui dar cu bani si putere se poate face multe. Si eu una cred ca si a platit cheltuielile din munca pe care a prestato timp de 4 ani si va pot spune ca el de la virsta de 14 ani a muncit din greu pe santier si vad utilizator "antistress "ca folositi cuvinte dure dar stiti cum e viata din intimplare sa va aflati la locul nepotrivit si sa ajunge ti dupa gratii sa lupta ti cu un sistem si pe urma sa fii condamnat pentru o fapta care nu ai facut o tu nu vreau sa intru acum in polemica dar daca ave ti ceva de spus mai bine incercati sa intelege ti durere pe care o simt eu nu va doresc acest lucru si sper ca nu e cazul sa intru in discutii contradictorii cu nimeni va multumesc pentru "interes"
judecatorul delegat ia luat 6 luni sau nu stiu cum sa ma exprim in termeni lor a fost la judecatorul delegat pentru schimbare regim si acum are instanta luna aceasta pentru schimbarea regimului sper sa fie bine
Ce chestie tare .. ma duc sparg o banca, apoi ma declar nevinovat, dand vina pe judecatorul de rea-credinta, care nu a tinut cont de faptul ca, am fost "omul potrivit, la locul nepotrivit", in acea spargere. 7 ani de parnaie,nu-i primesti asa usor, ca la loto 6/49, pentru ca daca analizam drept, stramb si cum mai vrem, atunci cand dormim pe burta, vom constata ca, toti puscariasii sunt nevinovati, iar in locul lor, trebuie incarcerati procurorii si judecatorii.
Hai Romania !
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
AntiStress, utilizator

Alte discuții în legătură

Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Reducere sentinta tentativa de omor - dupa intrarea in vigoare a noului cod penal silvia7 silvia7 buna ziua tuturor ! as avea o intrebare si anume - se reduce din pedeapsa art.20 cp. rap. la art.176 lit.b (7 ani si 6 luni ) dupa noul cod penal ? adica , ... (vezi toată discuția)