avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil

Buna ziua,
Am inteles ca s-a marit indemnizatia de crestere copil si as vrea sa stiu exact ce inseamna.
La un salariu brut de 1340 si net de 973 lei care este cea mai buna optiune de a alege perioada de crestere copil (1 an sau 2 ani sau 85% din salariu). Imi puteti face, va rog, calculul pentru aceste perioade.
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:12, 28 Ianuarie 2014
oky am inteles .. cu asta mai mare mai mic .. daca imi iau pe 2 ani de zile dupa calculele mele ... voi lua 1020 lei pe luna .. intrebarea mea ? este oky ? adica ii voi primi pe 2 ani de zile ... :)
Indemnizatia calculata este indemnizatia lunara pe care o veti primi in fiecare luna din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata ramqby ramqby Buna ziua! As dori sa stiu daca tatal isi poate luna acea luna de concediul pentru copil in prima luna a nasterii copilui,timp in care mama este in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ContSters281689 ContSters281689 Buna ziua,am s eu o problema.sunt in an terminal la facultate,dar sunt insarcinata,facultatea nu mi a permis sa muncesc intr un loc stabil cu carte de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, indemnizatie pentru cresterea copilului si cand te intorci la munca piticot21 piticot21 Buna ziua, Sunt insarcinata in 31 de saptamani si am inteles ca incepand cu saptamana 32 pot intra in concediu de maternitate, dar as dori sa merg la munca ... (vezi toată discuția)