Este adevarat ca legea nu obliga in litigiul de munca, ca DECIZIA sa fie inmanata personal sau prin posta intai si numai dupa ce s-au implinit aceste proceduri, se trimite prin executor?
Este adevarat ca unele instante in mod facultativ, nefiind o prevedere expresa in acest sens a legii- pot refuza sa recunoasca notificarea prin executor , cu cerinta incercarii predarii personala a actului DECIZIEI, si numai in caz de refuz- agreaza notificarea acestuia?
Este adevarat ca legea nu obliga transmiterea deciziei personal sau prin executor, ci da dreptul de a alege angajatorul una din variante, iar o instanta ia in calcul si accepta- varianta inmanarii personale intai sau in caz de refuz alta varianta, dand castig de cauza angajatului, si la recurs- curtea aprecieaza ca fiind intemeiat modul ca - instintarea nu tb sa se faca intai personal, prin posta si apoi prin executor., ci intrunul din modurile enumerate la alegerea angajatorului, ...
IAR dintre toti- cand practica e neunitara iar legea nu obliga si in final = angajatul este afectat...
Rugaminte, cateva spete care sa cuprinda ambele variante.
Si daca legea prevede expres ca, notificarea e norma de procedura a comunicarii actelor intocmite de instanta totusi de ce si in ce masura se agreeaza si aplicarea art 291. din codul muncii, care zice INSTANTA a doua , ca permite completarea cu disozitiile titlului XII jurisdicita muncii cu cod de procedura civila Unde e realitatea aici? Ce e aplica? Care are dreptate , explicati-mi va rog.
este tarziu daca se adauga art. la cererea de revizuire, care este deja depusa?termenul dat ptr revizuire este peste 1 luna.
stiu ca suna anapoda dar tocmai de asta verific ce unii fac.
privind : inaintarea unei cererii ptr admiterea amanarii judecatii inaintata la ICCJ, din cauza termenului revizuirii ar fi fost admisa? preschimbare termen ..
ma intereseaza aspecte ca si info importanta ptr mine.
cu stima,
Flory
M-ati inteles perfect, in legatura cu cele doua variante
Intrebarea era in ce circumstante ICCJ mi-ar fi ingaduit amanarea procesului, care avea o data inaintea celei de la Curte.
Ptr ca, termenul in ICCJ era inaintea judecarii revizuirii, fapt ptr care nu s-a desfasurat judecata tocmai ptr ca dosarul nu era la curte .Si of s-a amanat.
Intrebarea era, aveam sanse sa obtin o preschimbare a termenului in ICCJ?