avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort legal

As dori sa divortez in coditiile in care am doi copii minori si o casa achizitionata in rate pe amandoi soti. Cum s-ar imparti casa in cazul in care nu ajungem la o intelegere , multumesc .
Nu as putea obtine un copil ? Si jumatate de casa ? Din pacate singura mea vina este ca momentan sunt somer .
Ati discutat cu sotia in legatura cu ce doriti ?
Daca aveti o casa care se poate imparti comod in natura se va prefera aceasta varianta, mai ales cand niciunul din soti nu-i poate plati sulta celuilalt si nici nu poate prelua ratele .
Copiii ce varste au ?
Nu comunicam. 10 respectv 6 .
Copilul cel mare va fi audiat de judecator in camera de consiliu. Se prefera ca fratii sa nu fie despartiti, dar nu-i imposibil ca unul din copii sa aiba domiciliul la dvs. Pe langa dorinta dvs a a copilului, trebuie sa dovediti ca aveti conditii pt a creste un copil.
Ar trebui sa comunicati ca vb de copiii dvs si in interesul lor.
Ar trebui cu un om normal... In natura mi-ar reveni jumatate ? Deoarece eu am construit-o cand eram impreuna fireste . Daca ea "castiga" procesul si ia si copii neavand bani sa-mi plateasca sulta ,pot sa-mi pastrez jumatate din casa ,mai ales ca nu am unde sta ? Mi se pare absolut jenant d.p.d.v. juridic ,ca un barbat care isi construieste propria casa , isi creste copiii constiincios , nu bea , nu se bate in familie, sa fie scos afara din locuinta care a facut-o cu mainile lui doar ptr. simplul fapt ca sotia castiga copiii ,respectiv procesul . Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns rapid, va rog! talidae2000 talidae2000 In primul rand, buna ziua Am doua probleme cu care ma confrunt, mai bine zis, mama mea. Asadar, sa incep cu inceputul. 1. Apartamentul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Problema partaj Adela.Alexandra Adela.Alexandra In cadrul unui partaj, in care se ridica problema unul bun imobil (apartament cu 2 camere) ce se intampla cu acesta in conditiile in care inainte de divort in ... (vezi toată discuția)
Neînțelegeri la partaj LadyBlu LadyBlu Bună ziua! Se dă următoarea situație: cuplu, soț și soție, apartament luat prin \"Prima Casă\", 2 copii de 5 și 4 ani, se hotărăsc să divorțeze. ... (vezi toată discuția)