avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort legal

As dori sa divortez in coditiile in care am doi copii minori si o casa achizitionata in rate pe amandoi soti. Cum s-ar imparti casa in cazul in care nu ajungem la o intelegere , multumesc .
Trebuie vazute actele, cine a semnat acel document, care e exprimarea, ce se intampla daca e culpa comuna?

Cat despre copii, sunt mai importanti decat normalitatea unui om sau a altuia. Pentru ei, vorbiti cu celalalt parinte, fie ca e normal, fie ca nu; ati trait cativa ani in comun, acuma cateva discutii la 2 zile nu v-or omori si vor face o diferenta mare pentru copiii dv.
Va rog sa-mi spuneti , cum ar trebui sa arate un act de donatie in forma autentica prin care sa rezulte ca sotia mea ,cu care am o casa cumparata in rate ,imi cedeaza partea ei de casa si cui trebuie sa ma adresez . Multumesc frumos .
Nu va doneaza , faceti partaj, asa se cheama. Cum arata, veti vedea la notar.
Ati ajuns la intelegere ?
Stiu dar daca pana la partaj o lamuresc sa-mi doneze partea ei , cum si unde fac un act valid ? Multumesc .
Daca bunul e comun si nu se stie partea fiecaruia, cum ar putea sa va doneze ?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns rapid, va rog! talidae2000 talidae2000 In primul rand, buna ziua Am doua probleme cu care ma confrunt, mai bine zis, mama mea. Asadar, sa incep cu inceputul. 1. Apartamentul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Problema partaj Adela.Alexandra Adela.Alexandra In cadrul unui partaj, in care se ridica problema unul bun imobil (apartament cu 2 camere) ce se intampla cu acesta in conditiile in care inainte de divort in ... (vezi toată discuția)
Neînțelegeri la partaj LadyBlu LadyBlu Bună ziua! Se dă următoarea situație: cuplu, soț și soție, apartament luat prin \"Prima Casă\", 2 copii de 5 și 4 ani, se hotărăsc să divorțeze. ... (vezi toată discuția)