Buna. pana acum 3 zile am lucrat ca barman. In data de 5 .03 .2013 am primit un telefon de la administratoarea firmei prin care eram acuzata de furt. In localul in care lucram exista camere de filmat deci acest lucru poate fi demonstrat foarte usor ca fiind neadevarat.Cel mai rau e ca intreaga discutie a avut loc in timp ce in local se aflau si clienti. Deci in cele din urma mi sa spus la telefon ca nu mai are rost sa mai merg la servici si ca o sa ia seful legatura cu mine. Ieri am sunat sa vad ce se intampla deoarece nu a luat nimeni legatura cu mine si mi sa spus din nou ca o sa ia seful legatura cu mine pentru a completa cererea de demisie.
Totusi o sa fac ceva........Am martori cum ca nu ma primeste la servici....sotul mue, o angajata de la firma cu care a procedat la fel.....una care inca lucreaza acolo......clienti etc.....
Astazi am fost sunata de catre Sef.....mia zis la telefon sa ne intalnim sa clarificam lucrurile si sa imi dea salarul.......Am fost....SURPRIZA.....ma astepta cu pix si cu hartii sa imi fac demisia.....si sa ma plateacsa......Bineinteles ca am refuzat sa imi dau demisia.......Aici totul a luat o intorsatura de 180 de grade.......Nu mia mai dat nici un ban........a zis ca in 25 ca trebuie sa semnez si statul de plata....ceea ce nu am facut vreodata de cand lucrez la el.......Nu ia venit sa creada ca eu nu vreau sa imi dau demisia.........Si apoi a urmat o jignire monstruoasa la adresa mea...........hoata......smechera......impostoare...etc......foarte multe chiar si mai vulgare.....Mia spus ca daca nu semnez demisia imi promite ca nu o sa mai lucrez niciodata nicaieri ca eu habar nu am cu cine ma pun.........In fine.....e patronul a mai multor baruri....10....si un hotel .........am vb. foarte frumos cu el......iam zis sa imi arate pe camere cand l-am furat eu...bineinteles ca a refuzat....nu are ce sa imi arate pentru ca eu nu l-am furat.........Niciodata.........Daca o faceam eram de mult data la politie.Va rog sa imi spuneti ce sa fac? Dar sa fie corect. Nu conteaza ca nu am multe sanse. Am fostjignita si nu vreau sa iert asa ceva.....Banuiesc ca cel mai bine este sa vb cu un avocat specializat in asa ceva si apoi sal chem in instanta............Imi pare foarte rau....dar cu altfel de oameni trebuie facut ceva........trebuie sa ne cunoastem drepturile si am sa o fac incepand de astazi...........Din cauza asta merge tara asta asa.......Cei cu bani isi bat joc de noi saracii........Am familie si copii....nu permit unui bogatan sa arunce cu noroi in familia mea cu a facut acest om.........Sotul meu se cunoaste cu un reporter de la o televiziune importanta din tara si o sa apara acest excroc si la televizor
Scuze. Aveti dreptate. In graba am scris " judecatorie " in loc de " tribunal ".
Am recomandat sa faca plangere la ITM pentru ;
" au existat foarte multe pe langa faptul ca m-au dat afara, program de 24 cu 48.........fara pauza........salarul il primeam in mana fara sa semnez ceva...fara un fluturas.......fara concediu......etc........"
Demisie fortata
pufosu76
Buna seara.Va scriu in calitate de angajat la unul din magazinele mari de retail din Bucuresti.Magazinul este deschis de cateva luni si deja din cate ... (vezi toată discuția)