avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proces pe rol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proces pe rol

Buna ziua,

Anul trecut am fost data in judecata de administratia de proprietari iar procesul este inca in derulare. Administratorul s-a schimbat intre timp iar noul administrator mi-a trecut la cheltuieli de intretinere numai mie c/v cheltuielilor cu avocatul care reprezinta administratia. Dupa parerea mea nu este legal acest lucru pentru ca procesul nu s-a terminat deci nu exista o hotarire judecatoreasca dar asi dori si parerea unei persoane calificate.Multumesc anticipat.
Un tzaran (cam neumblat pe la oras), merge la o gradina zoologica. Se plimba el pe-acolo si ajunge la tzarcul cu girafe... Se uita omul, vede girafa... Girafa, ca girafa, inalta de nu se mai poate, dar chiar asa? O masoara din ochi, face 10 pasi inapoi, mai face zece, se uita din nou si trage o concluzie: asa ceva nu se poate!. Si pleaca linistit acasa, fiind convins ca ceva i-a jucat o festa.

Asa si cu debitele pentru care ati fost actionata in instanta. Doamna, asa ceva nu ca nu se poate, dar asa ceva nu am mai auzit! Este ”ceva putred in Danemarca” dvs. Chiar nu vreau sa mai dezvoltati ideea, dar este de cascadorii rasului... Treaba dvs. ( a membrilor as. prop.), daca vreti sa aruncati cu miile in avocati. Cred ca si avocatul s-a mirat, dar ce sa faca omul, sa refuze pomana? Cand mai ”pupa” el asa ceva?
Baietii acestia din conducerea as. prop. trebuie dusi la un control... Dar chiar nimeni nu-i mai intreaba pe-acolo de nimic?
Da, legislatia spune ca dupa 90 de zile, daca nu-ti achiti debitul, as. prop. te poare actiona in instanta. Da, dar sunt unii care dupa 90 de zile ”fac” un debit de 300-400 lei si pentru aceasta trebuie sa cheltui 1000 ca sa-i recuperezi? Si la ce bun un avocat in faza aceasta? Doamne fereste!
seceleanugina a scris:
Inteleg ca in cazul altor administratii, aceste sume sunt trecute separat dar nu sunt comasate cu cheltuielile de intretinere asa cum se intimpla in asociatia din care fac parte.
Eu am cheltuieli de intretinere 270 lei + penalizari 130 + 950 ONORARIU AVOCAT = TOTAL DE PLATA 1350 LEI

Poate mai cititi ce ati scris. Spuneti ca in asociatia dumneavoastra cjheltuielile de judecata ar fi incluse in cheltuielile de intretinere si apoi prezentati ca de fapt aveti doar 270 lei la intretinere, penalizari separat, onorariu avocat separat. Totalul de plata nu inseamna cheltuieli de intretinere ci mai multe cheltuieli, asa cum prezentati chiar dumneavoastra.

Bine, m-am exprimat gresit dar concluzia tot una este : trebuie sa platesc 1350 nu 400 cum ar fi normal pt ca administratorul nu face incasari partiale.

@Adam Grecu
Din respect pentru interesul d-voastra, va informez ca nu ati inteles bine despre ce este vorba . Mergeti la originea acestui subiect si urmariti discutiile purtate ca sa intelegeti mai bine.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa expertiza nicu_is nicu_is buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare pe listele asociatiei de proprietari ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Administratorul a trecut suma ce reprezinta Cheltuielile de Executare Silita in totalul lunar al cheltuielilor de intretinere cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani in cazul in care s-au demarat actiunile de judecata AlainCostea AlainCostea Buna ziua, In cazul urmator: - un proprietar nu si-a platit inretinerea timp de 6 luni - au fost demarate actiunile de judecata - a venit si a platit ... (vezi toată discuția)