avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz

Buna ziua

Exista vreo solutie legala pentru a obtine de la un angajat de top management un preaviz mai mare 45 de zile prevazut in Codul Muncii pentru functii de conducere?

Va multumesc !

Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
Gabriela Somesan, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Gabriela Somesan , Consultant resurse umane 15:45, 8 Mai 2013
Exista o modalitate ... incheierea unui act aditional ...citind Codul Muncii o sa vedeti ca aveti posibilitatea sa stabiliti un preaviz mai marte decat cel mentionat in mesajele dvs...
freeelis a scris:

Exista o modalitate ... incheierea unui act aditional ...citind Codul Muncii o sa vedeti ca aveti posibilitatea sa stabiliti un preaviz mai marte decat cel mentionat in mesajele dvs...

Multumesc ! Daca-i asa atunci voi gasi solutia !
O zi frumoasa !
Este solutia .... dar ce prevaiz doriti sa stabiliti?
Cumva in cazul concedieri se poate mari durata preavizului?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
codulmuncii, utilizator
Da, se poate mari in cazul concedierii durata preavizului .. Codul Muncii prevede minim 20 de zile lucratoare.

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz tavita tavita Am dorit sa imi dau demisia cu preaviz ( 20 zile calendaristice, cat era trecut in C.I.M., ca si termen), dar compania mi-a solicitat demisia cu termenul ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie - 15 sau 20 de zile si_monna si_monna Buna ziua! Vreau sa imi dau demisia si in contractul de munca, pe care l-am incheiat in 2010, scrie: \"perioada de preaviz in cazul demisiei este de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Preaviz in contractul individual de munca florinangelescu florinangelescu Buna ziua, Am incheiat un CIM citit in graba acum 6 luni, iar de curand mi s-a oferit un post la o alta companie. Cand am ajuns acasa, am recitit contractul ... (vezi toată discuția)