De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Gest de mărinimie neaşteptat făcut de un ţigan din Strehaia !
Acesta a găsit un portofel pe stradă şi, în loc să-l păstreze, cu tot cu conținut, a mers la prima secţie de poliţie și l-a returnat.
Titanic Fieraru spune că s-a simţit vinovat faţă de toate învăţăturile transmise din moşi strămoşi, care îi dictează că nu poţi să furi ceva fără munca.
Motivarea gestului facut:
"Când am văzut câți bani sunt în el, vreo 5.000 de euroi, m-a mâncat mâna să-l păstrez. Nici dacă fur calea ferată dintre Constanţa şi Bucureşti nu scot atâţia bani. Dar m-a mustrat conştiinţa când mi-am adus aminte de bunicul meu, care, pe patul de moarte mi-a spus, cu ultimele puteri: - intotdeauna să munceşti pentru ce furi. Plus că n-are nici un farmec dacă nu simți niţică adrenalină, în autobuz sau în lift.", spune bărbatul.
În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine pentru Titanic. La ieşirea din secţia de politie, acesta l-a urmărit pe posesorul portofelului şi, cu o îndemânare specifică, i-a şutit portofelul din buzunarul de la spate. #-o
O cioara aterizeaza pe o creanga. In frunzisul des al copacului se vad doi ochi bulbucati.
– Bufnito, tu esti ? intreaba cioara.
– Nu, sunt eu, randunica, sunt constipata !
Bulişor şi Alinuţa se joacă în nisip, fiecare cu jucăriile lui.
– Eu am găletuşă! zice Bulişor.
– Şi eu am găletuşă, zice Alinuţa.
– Eu am şi lopăţică!
– Şi eu am lopăţică.
– Eu am un cuculeţ!
– Când o să fiu mare, o să am câţi cuculeţi o să vreau!
Într-o dimineaţă, o ţigancă îşi trezeşte ţiganul din somn îngrijorată:
-Ţigane, ţigane scoală bă, trezeşte-te trăiți-ar măta, scârțâie colo un şoricel.
-Şi ce vrei fă, să mă scol să-l ung ?
Un tigan tocmai a intrat intr-o casa sa fure cate ceva, cand suna telefonul. Fara sa se gandeasca, tiganul raspunde.
- Alo, fam.Stefanescu ?
- Nu stiu, mancati-as, ca numai ce-am intrat si eu !
Un rus,un american si un tigan se duc la Polul Nord. Dupa o vreme raman fara mancare. Ei propun ca in fiecare zi sa-si taie cate ceva din corp sa manance. In prima zi rusul isi taie o bucata din picior.
- Azi mancam pulpa !
A doua zi americanul isi taie din coaste.
- Azi mancam costita !
A treia zi vine randul tiganului. Seara, isi deschide slitul. Fericiti ceilalti doi exclama:
-Asta seara mancam carnacior.
Tiganul:
- Ce carnacior ! Un ceai cald si la culcare !
Cica 3 tigani puscariasi au murit si au ajuns la Dumnezeu si Dumnezeu ii intreaba:
- Ce vreti sa se spuna despre voi la pomana ?
Primul spune:
- Eu vreau sa spuna lumea despre mina ca am fost cel mai bun tata.
Al doilea spune:
- Eu vreu sa se spuna despre mine ca am fost un inventator foarte bun.
Al treilea spune:
- Eu vreu sa se spuna la mine la pomana asa: "Uite-l bai ca misca".
Cica erau doi, un roman si un tigan si isi cumpara ei terenuri ca sa-si construiasca case pe aceeasi strada. Tiganul, care nu vroia sa fie mai prejos decat romanul, facea tot ce vedea la roman: romanul isi facea doua etaje, tiganul - hop si el, romanul facea garaj, tiganul - la fel.
Cand au terminat, vine tiganul la roman:
- Bai, tot eu stau mai bine pana la urma !
- Pai cum ? intreaba romanul.
- Eu n-am vecini tigani !
Intr-o noapte, tiganca se trezeste si scoate un tipat strident, dupa care incearca sa-l trezeasca pe tigan:
- Tigane, scoala tigane !
- Lasa-ma, fa, dracu' sa dorm !
- Tigane, scoalaaaaa !
Se trezeste asta nervos si-i zice:
- Ce ai, fa ?
- E un gandac pe perete !
- Pai da' ce-ai vrea, fa, sa fie ? Un Rembrandt ?
Un negru ajunge in Ceruri, cu frica-n sin ca nu o sa fie primit in Rai din cauza problemelor rasiste ...
- Numele ? intreaba Sf. Petru.
- Leonardo Di Caprio - raspunde negrul.
Sfintul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele.
- Leonardo Di Caprio - insista negrul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors.
- Sfintul Petru scoate celularul si-l suna pe Dumnezeu:
- Sa traiesti, Sefu' !- ii spune respectuos. Scoate-ma te rog dintr-o dilema: "Titanicul s-a scufundat sau a ars ? ...". :-/
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)