De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
-intrebare intr-un bar plin de moldoveni: da sine-i taicatu' ?
-cald ca un cur de closca ...
-in carciuma si in bordel nu se citeste biblia ...
-iubi, vin la tine-n patru labe !
-la craiova, din vreo saizeci de popi, doar trei-patru cred in dumnezeu ...
- dragoste la prima vedere= primu venit, primu servit ...
-am si eu o dilema - capra e un animal, sau o pozitie !
-calu’ meu nu mai tace din oftat, ca Leana din nechezat ...
-ba, daca mai trece trenu pa'n satu' tau, sa nu te duci pa sina, ca tu da tren ai sa mori ...
-a dat da rusine = l-au calcat hotii, noaptea si n-au gasit nimic
-ajungi sa dai spaga si la ursitoare - apropo, cat mai e spaga la ursitoare ?
-Niculae, alta treaba n-avem noi acuma, ne apucam sa studiem !
-am fost atata de sarac, ba atata de sarac am fost, ca daca n-a-si fi fost baiat, n-a-si fi avut cu ce sa ma joc !
-arde-l pa moftangiu, cu pulanul din dotare !
-are asa, o senzatie ciudata de mancarime, uscaciune, usturime ...
-armata romana mai are gloante decat pentru opt ore, doar cat sa apere sectoru cinci ...
-nu mai aruncati cu pesedeu-n ventilator, ca pute a pizide...
-poporu meu are rau de lopata ...
-cand se filmeaza, dictatorii pun mana pe lopata, vezi Musolini, Hitler, Ceausescu ....
Va continua.
Expresii .... dragute .... 1
-asa de urata e, ca nu poti innopta cu dansa ...
-asta n-are toate tiglele pe casa ...
-baaa, e nasol, au iesit profesorii cu furcili-n strada
-ba, i-a batut, ba i-a batut, de parca i-ar fi prins la furat
-ba, sa-mi dau un cap in gura !
-tu stii ceva carte, sau nu stii ?
-ori esti prost, ori iti place asa ...
-pana si la casa de nebuni exista vecini ...
-ba, pana si Vanghelie stie asta !
-mi-e dor de Vanghelie ...
-babili alea da la biserica, te-ar omori cu mana lor crestineasca, numai ca sa ajunga ele mai in fata, sa pupe niste oase ...
-ba, paralelipipedo, cine a mai vazut femeie cu bretonu pana-n brau !
-in fatza mea era una da o suta si ceva da kile - am intrebat-o: cucoana, pa tine te hraneste tot cartieru ?
-ba Cercelatule, sa-mi zici cand e ziua ta, ca sa-ti aduc niste margele !
-eu n-am fost baiatu' din banca intai, care sterge tabla ...
-baiat bun, baga formol la greu !
-Basescu cand cobora in port nu sa ducea la bibloteca ...
-bolnavi mintali neinternati ...
-botezata in sare de lamaie ...
Va continua.
Expresii ..... dragute ... 2
-ca sa te duci la Mangalia, tre' sa-ti aduci sina de acasa si jandarmi ca s-o pazeasca.
-asa de potriviti, ca tusea si diareea !
-cand bei vin cu sifon, compromiti si vinu' si betia ...
-cand eu citeam Dostoievski, tu erai la Capra cu trei iezi
-cand faci dragoste, moartea isi ia talpasita.
-cand ratiunea tace, se face ordine cu tunu'.
-cartile de istorie - lungi, ieftine si sunt despre niste generali care sa omoara intre ei
- ce faci fa ?/ - ma ocup cu asfaltarea, fac trotuarul !
-ce da cersetori au englejii, care vorbesc limba romana !
-cel mai impuscat fiu al poporului roman ...
-ce zgarciti sunt englejii astia, au facut autobuze cu etaj si la etaj nu pun sofer !
- ce-ti trebuie tie America, stai ba-n bordelu' tau !
-cine se razbuna, tre' sa sape doua gropi !
-cocalaru la Ateneu - fu misto, sa moara mama !
-pa unde calca mandra mea, nici piru nu mai creste !
-popo, te-ai imbatat rau asear, nici dumnezeu nu te mai asculta !
-prea multi consilieri, prea putini soldati !
-rezerva da cadre da la Rahova ...
-sa facem praf din ce se poate face praf - gen chitag
-s-a dat foc la tara si nici pompieri nu mai avem ...
-sa-ti dea puscarie cu doua cifre !
Va continua.
Expresii ... dragute .... 3
-seceta si foame, ca-n Moartea Caprioarei ...
-spune-mi cum ii cunosti dintre prosti, p-ai mai prosti ? (Arghezi)
-Stalin l-a dat in judecata pa dumnezeu si a castigat procesul (Dan Puric)
-tiganu catre Dumnezeu: tataaa, ma vezi de acolo de sus ?/ -nu prea te vad ca e nor !
-tiganu vede Coreea - mancati-a-si, astia nu sunt romani !
-tata i-a asteptat pa anglo-americani pana i s-a lungit gatul ...
-toti predicatorii vor sa-si umple buzunarele ...
-trisam ca-n codru verde ...
-ultimul meu rege a fost Decebal, ultimul meu domn a fost Cuza ...
-ca surdu la Ateneu ... ca orbu la Louvre ...
-un testicul sec si altu fara zeama ...
-vangogu, niste picasoi si niste lingoaie ...
-va blestem sa va vad in geam la loto !
-vedeti ca s-a spart undeva puscaria !
-vesti bune din Turcia - au inceput sa se coaca rosiile romanesti
-vezi mama ca vine polita, astia iti descid usa cu picioru !
-zambetul e o bucurie, ranjetul o batjocura ...
Gluma oficială a Uniunii Europene Paradisul european
Eşti invitat la un prânz oficial. Eşti întâmpinat de un englez, bucătarul e francez, un italian se ocupă de buna dispoziţie a mesenilor, în timp ce de întreaga organizare s-a ocupat un neamţ. Iadul european
Eşti invitat la un prânz oficial. Eşti întâmpinat de un francez, mâncarea a gătit-o un englez, de buna dispoziţie se ocupă un neamţ, dar nu te speria - totul a fost organizat de un italian. Dezbateri
Un belgian a propus ca aceasta să devină gluma oficială europeană, pe care s-o înveţe la scoală toţi copiii. Gluma va îmbunătăţi relaţiile dintre popoare, va stimula autoironia și cunoaşterea multiculturală.
Consiliul European s-a întrunit pentru a lua o decizie: va fi gluma oficială sau nu ?
Reprezentantul britanic a anunţat cu o figură foarte serioasă și fără a-și mişca buzele că gluma este de-a dreptul colosală.
Cel francez a protestat, deoarece Franţa a fost descrisă într-o manieră negativă. A explicat că o glumă nu poate fi bună dacă este la adresa francezilor.
Polonia a protestat, de asemenea, deoarece nu este prezentă în glumă.
Luxemburgul a întrebat cine va deţine drepturile de autor asupra glumei.
Suedezul n-a scos o vorba, dar s-a uitat la toţi cu un zâmbet strâmb.
Danemarca a întrebat unde este referinţa sexuală explicită. Dacă este o glumă ar trebui să conţină una, nu-i aşa ?
Olanda n-a înţeles gluma, iar Portugalia n-a înţeles ce este o "glumă". Este un concept nou ?
Spania a explicat că gluma este amuzantă, doar dacă știi că prânzul a fost programat la ora 13, când de obicei se ia micul dejun.
Grecia s-a plâns că n-a fost anunţată despre prânz și a ratat astfel ocazia unei mese gratuite.
România a întrebat ce este un "prânz".
Lituania și Letonia s-au plâns că traducerile lor au fost inversate, ceea ce este inacceptabil, deşi se întâmplă tot timpul.
Slovenia le-a spus că n-a primit deloc traducere, dar nu face caz.
Slovacia a spus că din moment ce în gluma nu apar rățușca și un instalator, înseamnă că traducerea este greşită. Reprezentantul britanic a spus că și povestea cu rătușca și instalatorul pare foarte amuzantă.
Ungaria a anunţat că n-a terminat de citit traducerea de 120 de pagini în maghiară.
Apoi, reprezentantul Belgiei a întrebat dacă belgianul care a propus gluma este vorbitor de flamandă sau de franceză. Deoarece, într-unul din cazuri va sprijini cu certitudine un compatriot, dar în celălalt caz va trebui să refuze, indiferent de calitatea glumei.
În închiderea lucrărilor, reprezentantul Germaniei a anunţat că a fost plăcută dezbaterea de aici, de la Bruxelles, dar că acum trebuie să ia toţi trenul și să meargă la Strasbourg pentru a lua decizia. A cerut ca unul dintre cei prezenţi să-l trezească pe italian, ca să nu piardă trenul și să se poată întoarce la Bruxelles pentru a anunţa decizia.
"Care decizie ?" a întrebat reprezentantul Irlandei și toţi au fost de acord că este timpul pentru o cafea.
Bulgaria, ca de obicei, n-a înţeles nimic ... P.S
Nu vă speriați ... așa se întâmplă mai mereu, la toate dezbaterile desfășurate pe orice temă ...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)