Într-o seara, Ion și Maria, dupa o cearta înfocata, hotarasc sa nu-și mai vorbeasca. Se pun ei în pat, iar Ion, care trebuia sa se trezeasca de dimineața, îi scrie un bilețel Mariei: „Trezește-ma la ora 5”. Dimineață, la ora 10, se trezește Ion. Nervos nevoie mare, se uita în pat și gasește un alt bilet: „Este ora 5 … Trezește-te !”
– Cand este cineva felicitat pentru greșeala lui ?
– Cand se casatorește !
Un tip racolează o tipa. O platește și intra într-o camera de motel unde, în timp ce facea dușul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e în perioada aceea a lunii …
– Ce ma fac ? Am primit banii … tipul e chiar draguț … aș vrea și eu … o sa sting lumina … n-o sa-și dea seama și cand se va trezi, eu voi fi demult plecata.
Zis și făcut. După o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezește, vede lânga el o balta mare de sange și tipa nicaieri …
– Am omorat-o ! zice și se duce sa-și verifice pistolul. Acesta avea toate gloanțele.
– Am taiat-o cu cuțitul !
Verifica în bucatarie cuțitul, acesta n-avea urme de sange.
– Am taiat-o cu lama !
Merge în baie, verifica aparatul de barbierit … intact.
Cand ridica capul și se vede în oglinda, striga:
– Am mancat-o !
O femeie gasește lampa lui Aladdin. Imediat o freaca și, ca de obicei, un Geniu iese din ea. Femeia se uita la Geniu și-și exprima dorințele …
– Vreau ca soțul meu sa ma priveasca doar pe mine …
– Eu sa fiu unica din viața lui …
– Sa ia micul dejun, sa mancam și sa dormim mereu împreuna …
– Cand se ridica, sa fiu primul lucru pe care îl apuca …
– Sa nu ma lase niciodata singura, nici cand merge la baie …
– Sa calatoreasca întotdeauna cu mine …
– Daca ma pierde, sa dispere și sa-mi spuna cat de mult îmi duce lipsa …
– Sa nu ma lase niciodata-n pace și sa ma ia oriunde cu el …
Și Geniul a transformat-o într-un telefon mobil.
sursa-
[ link extern ] /