avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cont bancar Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cont bancar Asociatie de Proprietari

Un vecin doreste sa plateasca intretinerea prin ordin de plata la banca motiv pentru care a depus o adresa conducerii asociatiei prin care solicita sa i se comunice contul. Raspunsul este unul agresiv: ''Contul bancar este secret, nu au acces toti la el. Sfatul meu este sa nu va jucati cu focul fiindca este posibil sa nu puteti justifica plata''....semneaza presedintele. Vecinul stie ca eu am mai facut demersuri legate de asociatie si m-a rugat sa ma interes unde poate sesiza acest abuz. La randul meu opinez ca e vorba de un abuz insa nu stiu unde as putea sa il indrum fiindca Primaria prin Compartimentul Asociatii de Proprietari nu colaboreaza activ. Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 02:29, 8 Septembrie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, numai ca reclamația se face la ANPC. Art. 178 arata acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii alicep alicep Buna seara! Am aflat de curand ca pot plati intretinerea varsand banii in contul asociatiei. Administratorul,care e si casier,are program de incasari doar 2 ... (vezi toată discuția)
Acces locatar la cont bancar asociatie locatari pentru plata intretinerii Nastasescu Nastasescu Cum pot obtine acces la contul bancar al asociatie de locatari, daca banca si presedintele asociatiei de locatari refuza accesu la cont pentru plata ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociatie proprietari doar cu acordul proprietarilor ?!!!! wazz wazz Buna ziua Asociatia de proprietari nu are cont bancar deoarece banca refuza deschiderea contului bancar fara semnaturile tuturor proprietarilor pe cererea de ... (vezi toată discuția)