avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata

pe motivul ca nu avem de lucru,ne-a fost sugestionat sa ne luam concediul de odihna prin rotatie, fiecare dintre noi cateva zile, max o saptamana.
cand am revenit la serviciu am constatat ca se intocmise un tabel cu fiecare dintre angajati cu programare la concediul fara plata si ni s-a inaintat personal sa semnam de buna voie aceste cereri pana la durata de doua saptamani.
ce considerati , este intemeiat ;legal aceste proceduri? ce se intampla daca refuz si nu semnez aceasta cerere pentru concediul fara plata?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 14:05, 20 Iulie 2013
Am postat, la randul meu, o intrebare. DA, sabia lui Damocles exista....Angajatorul poate lua decizii...pripite sau nu...de judecat in instanta, sau nu...Mai exista si nodul in papura...Va poate acuza folosind gaselnite...Lumea asta nu e dreapta...Nu ati observat?!
Stati linistit, domnul freeelis ne va raspunde amandurora.

cititi si aici despre fractionarea CO:

www.avocatnet.ro/content/for...

Numai bine!
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
Herra_, utilizator
cu stima multumesc d herra
@ Herra

Topicul era despre CFP si nu despre CO ...

Despre angajator si initiativa lui la CFP puteti vedea fostul CCMN , art.43 (5) : In cazul in care din motive obiective este necesara reducerea sau intreruperea temporara a activitatii, pentru maximum 15 zile pe an, cu obligativitatea reluarii ei, unitatea, cu acordul sindicatelor, poate acorda concediu fara plata.
inseamna ca nu vad bine?!
pe motivul ca nu avem de lucru,ne-a fost sugestionat sa ne luam concediul de odihna prin rotatie, fiecare dintre noi cateva zile, max o saptamana.


in rest nu am inteles...CCMN nu mai este in vigoare...
multumesc frumos


Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
Herra_, utilizator
Si denumirea topicului si in context apare CFP

.... cand am revenit la serviciu am constatat ca se intocmise un tabel cu fiecare dintre angajati cu programare la concediul fara plata .....

:)

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata; durata? busubianca busubianca Care este perioada concediului fara plata in cursul unui an? Mă poate trimite angajatorul in cfp daca nu vreau? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata fortat gmalberto1973 gmalberto1973 Sunt beneficiar de insertie crestere copil pana in luna iulie 2014. Pot fi trimis in concediu fara plata in luna ianuarie 2014,fara acordul meu? Mai pe scurt ... (vezi toată discuția)
Cfs impus de societate adinozaur1 adinozaur1 Spuneti-mi va rog, daca societatea este cea initiatoare a CFS-ului ce se intampla cu asigurarea de sanatate pentru acea perioada? Angajatul benefciaza de ... (vezi toată discuția)